Junigränd 12

Junigränd 12

Slutpris

10 750 000 kr


Västra Vallabrink— Täby

Junigränd 12


Slutpris
10 750 000 kr

Västra Vallabrink— Täby

Stora ytor + Spa + Omfattande renoveringar gjorda + Utekök + 6 möjliga sovrum

Med ett centralt läge i det etablerade villaområdet Västra Vallabrink ligger denna stora villa med en totalyta om ca 235 m² och 6 möjliga sovrum. Utöver det stora huset erbjuder denna fastighet en fantastisk utemiljö med stor altan försedd med både matplats under tak, ett härligt spa-bad samt ett tilltalande utekök.

Fastigheten har genomgått många och påkostade renoveringar de senaste åren, se mer under avsnitt ”Fakta, renovering omarbetning etc”.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. De sociala delarna uppmuntrar till umgänge och huserar med stora sällskapsytor, kök, matsal intill varandra. Från vardagsrummet/köket finns också en utgång till den trevliga altanen med en del delvis under tak vilket gör att ni kan sitta ute även vid något kallare väderlek. Altanen är dessutom sammanbyggd runt huset vilket gör det enkelt att ta sig mellan köket och uteytorna, eller varför inte bara hålla sig ute? Här finns också ett härligt utekök.

Köket har totalrenoverats med snickerier från premiumtillverkaren Puustelli och erbjuder stora arbetsytor i vacker granit och massiv ek. Invid fönstret i köket finns också en möjlig matplats. Köket öppnar sedan upp mot matsalen och vidare mot det tilltagna vardagsrummet med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier i tre väderstreck. Planlösningen är öppen och luftig men samtidigt avskild på ett effektivt sätt.

Den privata avdelningen är belägen i en avskild del. Här finns idag två sovrum varav ett enormt mastersovrum som tidigare disponerades som två separata rum. Föredömlig förvaring via platsbyggda garderober samt två stora skjutdörrsgarderober. Stort helkaklat badrum med dusch.

På husets souterrängplan återfinns en välkomnande nedre hall som ni även når via en separat entré, ytterligare ett badrum som totalrenoverades 2020, välplanerad tvättstuga (2020), dubbla klädkammare samt tre sovrum. Här finns också ett biorum som tidigare disponerades som ett allrum. Ett perfekt utrymme för barnen att leka i utan att störa de som är på ovanvåningen.

Varmt välkommen till detta välbehållna hus med centralt läge och stora ytor.


Boarea/biarea
166/69 kvm
Driftkostnad
49 782 kr/år
Tomtarea
1 050 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2022-03-29

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Junigränd såldes av oss 2022-03-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Junigränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.