Kanalvägen 18 - Nyrenoverad högt upp i huset!

Kanalvägen 18 - Nyrenoverad högt upp i huset!

Slutpris

2 925 000 kr


Roslags Näsby— Täby

Kanalvägen 18 - Nyrenoverad högt upp i huset!


Slutpris
2 925 000 kr

Roslags Näsby— Täby

Nyrenoverad 2:a högt upp i huset!

+ Nyrenoverad med bevarade originaldetaljer
+ Högt upp i huset
+ Stambytt badrum
+ Balkong i söderläge
+ Ingen insyn
+ Nära kommunikationer och natur


Välkommen till en nyrenoverad ljus lägenhet endast 15 minuter från Stockholm C. Högt läge med balkong som har vidsträckt utsikt över naturen. Optimalt planerad med lättmöblerade rum, fönster i flera väderstreck, platsbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter. Här erbjuds du en bostad som du kan utveckla till något alldeles unikt. Vidare erbjuds här ett väl tilltaget sovrum, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin samt föredömliga förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt två rymliga klädkammare. Genomgående för hela bostaden är en vacker ekparkett och de ljusa väggarna. Till bostaden tillhör också ett vindsförråd.

Luftigt och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats om så önskas. Stora fönster i söderläge som bidrar med ett fint ljusinsläpp till rummet. Väggarna är målade i ljus kulör och nyslipat golv i original ekparkett. Från vardagsrummet kommer man till bostadens balkong i bästa solläget!

Nyrenoverat modernt kök med originalsnickerier i blå kulör, vitlaserade trädetaljer och bänkskiva i massiv ask. Vackert ljusinsläpp från fönstret i köket gör rummet stort och ljust. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn och fläkt. Kakel ovan diskbänk och diskho i rostfritt stål.

Här bor Ni barnvänligt och lugnt och samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och roslagsbanan med restid in till Stockholm city på ca 12 min. För den som föredrar bilen blir läget inte minder attraktivt då ni enkelt tar er till både centrala Stockholm och Norrtälje vi trafikplats Roslags Näsby. Föreningen har genomfört många och stora renoveringar de senaste åren. Dessutom besitter man en stor sk. dold tillgång i form av 56 st hyresrätter vilka succesivt kommer försäljas och där köpeskillingen tillfaller föreningen. Det gör att föreningens ekonomi är långt mycket bättre än vad en första anblick i årsredovisningen ger sken av. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för en djupare förklaring.

Varmt välkommen att höra av dig till mig Kais Ghedamsi 070-891 17 00 eller kais.ghedamsi@maklarhuset.se


Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 584 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2022-05-07

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Kanalvägen såldes av oss 2022-05-07. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kanalvägen.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.