Ledungsvägen 28a / Täby Kyrkby / Täby

Slutpris
5 400 000 kr
Referensnummer
33 583
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
36 506 kr/år
Tomtarea
1 730 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-10-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Ledungsvägen 28a såldes av oss 2014-10-20. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en renoverad villa med stora sällskapsytor belägen i populära Täby Kyrkby. Modernt kök med vit skåpinrednig och öppen spis samt trivsam matplats runt köksön. I anslutning till köket finns en matsal för det stora middagssällskapet samt utgång till trädäckad altan i väster. Stort allrum med plats för flera sittgrupper. Här finns även en värmande braskamin för den kalla årstiden. Två badrum varav ett med bubbelbadkar och ett nybyggt badrum med dusch. Här finns även en nybyggd tvättstuga samt groventré med gott om garderober. Stor trädäckad altan delvis under tak i öster med pool och skjutbart poolskydd i tre sektioner samt växthus. Stor plan trädgårdstomt med gräsmatta samt garage med stenlagd uppfart.
Förbesiktningsprotokoll samt energibesiktning kommer vecka 40

Täby Kyrkby är en mycket omtyckt del av Täby med gammal och ny bebyggelse i en härlig mix. I närområdet finns flera förskolor samt en låg-mellanstadieskola. Här finns även fina grönområden och motionsslingor invid Täby IP. Trivsamt centrum med välsorterad ICA-butik, restaurang, konditori och blomsterhandel mm. Goda kommunikationer med buss eller Roslagsbanan till Täby C och Stockholms C.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.