Lövängsvägen 44 / Ella Gård / Täby

Lövängsvägen 44

Slutpris
4 870 000 kr
Referensnummer
152 888
Boarea/biarea
135/15 kvm
Driftkostnad
31 213 kr/år
Tomtarea
519 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Lövängsvägen 44 såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta synnerligen välbelägna kedjehus i populära Ella Gård. Huset är uppfört 1967 och här finns stor potential att skapa sitt eget drömboende. Läget är unikt bra för området och tomten i syd/sydväst vätter mot parken med lekparker, boulebana och grönområden nedanför. Huset innehåller hela 6 rum varav 4 sovrum och möjlighet finns att skapa ytterligare 2 sovrum om så önskas. Isolerat garage och isolerat mycket rymligt, inredningsbart förråd finns på tomten. Nära skola, förskola och bra kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.