Marknadsvägen 173, 2tr / Täby Centrum - Marknadsvägen / Täby

Slutpris
2 310 000 kr
Referensnummer
117 005
Boarea
81 kvm
Avgift
3 447 kr/mån
Driftkostnad
470 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marknadsvägen 173, 2tr såldes av oss 2014-05-22. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum - Marknadsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fint belägen 3:a med balkong mot gården i sydväst. Lägenheten har genomgående slätmålade väggar i olika kulörer. Renoverat badrum med moderna materialval. Vitt kök i allmogestil med matplats för 4-6 personer. Stor öppning mellan kökets matplats och det rymliga vardagsrummet med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Två bra sovrum samt gästwc och ett flertal inbygda garderober i hallen och sovrummen.

Brf Volten består av fem kringbyggda och lugna innergårdar. Här finns det flera lekplatser och grönområden med grillplatser för såväl lek som vila. Välskött förening med låg månadsavgift. Marknadsvägen är ett av Täbys mest populära lägenhetsområden och det är många som vill bo här.
Ett bekvämt boende med all tänkbar sevice runt hörnet. Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan. Närhet till fina motionsspår vid Ensta Krog.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.