Marknadsvägen 229,1tr / Täby Centrum - Marknadsvägen / Täby

Slutpris
2 230 000 kr
Referensnummer
148 478
Boarea
80 kvm
Avgift
3 328 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marknadsvägen 229,1tr såldes av oss 2014-06-11. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum - Marknadsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och trivsam lägenhet med fin södervänd balkong med sol hela dagen. Kök med fin originalskåpinredning i vitt med moderna vitvaror. Rymlig matplats för 6 personer. Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp samt utgång till balkongen som är inredd med ett ljust klinkergolv. Två bra sovrum varav ett är inrett med en garderobsvägg för effektiv förvaring. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin med torktumlarfunktion samt en helkaklad gästwc.

Brf Volten består av fem kringbyggda och lugna innergårdar. Här finns det flera lekplatser och grönområden med grillplatser för såväl lek som vila. Välskött förening med låg månadsavgift. Marknadsvägen är ett av Täbys mest populära lägenhetsområden och det är många som vill bo här.
Ett bekvämt boende med all tänkbar sevice runt hörnet. Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan. Närhet till fina motionsspår vid Ensta Krog.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.