Marknadsvägen 155,3tr / Täby Centrum - Marknadsvägen / Täby

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
174 024
Boarea
81 kvm
Avgift
3 358 kr/mån
Driftkostnad
541 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marknadsvägen 155,3tr såldes av oss 2014-09-19. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum - Marknadsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktigt fin lägenhet högst upp i huset med fritt läge. Modernt kök med nötlaserade skåpluckor. Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsmöbel. Inglasad balkong med fin utsikt över Täby Galopp. Två sovrum med ljusa laminatgolv och fönster mot föreningens trivsamma innergård. Renoverat badrum med mörkt klinkergolv samt vitt väggkakel. Hallen erbjuder bra förvaring via ett flertal garderober samt ingång till gästwc.

Brf Volten består av fem kringbyggda och lugna innergårdar. Här finns det flera lekplatser och grönområden med grillplatser för såväl lek som vila. Välskött förening med låg månadsavgift. Marknadsvägen är ett av Täbys mest populära lägenhetsområden och det är många som vill bo här.
Ett bekvämt boende med all tänkbar sevice runt hörnet. Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan. Närhet till fina motionsspår vid Ensta Krog.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.