Milstensvägen 16 / Ella park / Täby

Stor uteplats i söder - Pool - Många sovrum - Varmgarage i huset

Slutpris
10 050 000 kr
Boarea/biarea
219/144 kvm
Driftkostnad
56 660 kr/år
Totalareal
1 137 kvm
Rum
9 rum (5-7 sovrum)
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Milstensvägen såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Milstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med attraktivt läge i det etablerade villaområdet Ella park ligger denna välplanerade villa om hela 242 m² + 111 m² med stor uteplats belägen i bästa söderläge. Fastigheten är inramad med en uppvuxen häck vilket gör att ni är helt privata på tomten.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, matsal, bibliotek m.m. och utgång till den underbara uteplatsen och det tilltagna poolhuset som inrymmer en 10 x 5 meters pool. Köket är modernt med stora arbetsbänkar och gott om förvaring. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Planlösningen är öppen och luftig och har materialval av högsta standard.

Den privata avdelningen är belägen i en avskiljd del på entréplan samt på ovanvåningen. Här finns fem ordentliga sovrum, varav ett med egen klädkammare. Master bedroom har ett direktaccess till ett helkaklat badrum . Utöver badrummet i Master bedroom finns ytterligare ett en trappa upp för de tre övriga sovrummen. Här finns också ett stort allrum med öppen spis. Om fem sovrum inte skulle vara tillräckligt finns goda förutsättningar för att dela av de två sovrummen i gavlarna på husets ovanvåning och på så sätt skapa totalt sju sovrum.

Stort varmgarage som ni når via hallen.

Vart välkommen till en fantastisk fastighet i ett lugn och etablerat villakvarter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration