Murkelgränd 6 / Ella Park / Täby

Slutpris
6 150 000 kr
Referensnummer
33 626
Boarea/biarea
165/30 kvm
Driftkostnad
47 062 kr/år
Tomtarea
961 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan i vinkel
Såld
2014-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Murkelgränd 6 såldes av oss 2014-10-07. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk fin enplansvilla i soligt sydvästläge. Renoverat kök med vita skåpluckor och polerat granitgolv med värmeslingor. Stort vardagsrum med ett fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Här ges plats åt stor soffgrupp samt matsalsmöbel för det stora sällskapet. Fyra sovrum och ett stort renoverat badrum med bastu samt gästwc och tvättstuga. Rymligt garage med direkt ingång i huset. Trädgårdsbod på betongplatta.
Huset är besiktigat, protokoll kommer inom kort.

Fantastiskt välskött trädgård. Här finner ni vindruvor, björnbär, nypon, havtorn, äppelträd och plommonträd samt rosenrabatter, hortensior, syrener och rhododendron m.m. Tomten är helt insynskyddad med häckar och en fond av terrassväxter i väster.

Bekvämt gångavstånd, ca 3 min, till buss mot Mörby/Danderyd och T-bana. Barnvänligt läge med förskolor och skolor i närområdet, ca 300 meter till Milstensskolan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.