Njords gränd 13 / Täby Kyrkby / Täby

Lyxig arkitektritad villa om hela 265m² 8 rum varav 6 sov + Attefall och gästhus!

Slutpris
10 750 000 kr
Boarea/biarea
265/25 kvm
Driftkostnad
43 100 kr/år
Tomtarea
1 335 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Njords Gränd såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Njords Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns möjligheten att förvärva en riktigt rymlig familjevilla i populära Trädgårdsstaden i Täby kyrkby. Villan är arkitektritad och genomtänkt i minsta detalj, både när det gäller utrustning och planritning. Matsalsdel med 6,3 meter i takhöjd, Master bedroom med eget badrum, generösa sällskapsytor och hela 6 sovrum är detaljer som sticker ut. Utomhusmiljön är berikad med rejäl altan med nedsänkt spabad, loungedel och middagsområde i perfekt solläge, tillsammans med fullt utrustad Attefallare (uthyrningsmöjlighet alt. generationsboende exempelvis) och isolerat gästhus. Bilarna parkerar ni antingen i garaget, carporten eller på uppfarten och Attefallaren har sin egen parkeringsplats på baksidan av huset. Uppvärmning sker genom bergvärme och solceller. Här har man verkligen tänkt på allt! Villan är byggd 2015 och håller genomgående hög standard.

Läget i området är lugnt och avskiljt men inom bekvämt avstånd finns goda kommunikationer, förskolor, skola och fina naturområden. Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Täby Kyrkby

Täby kyrkby är ett naturnära område med idylliska villaområden, ett flertal skolor och förskolor samt stora vackra grönområden för motion och friluftsliv. Idag präglas bebyggelsen av äldre bevarade sekelskiftesvillor tillsammans med nybyggen och radhusområden.

Närhet till matbutiker och shopping

I Täby kyrkby centrum finns både matbutiker, apotek, restauranger samt bageri och goda kommunikationer.

Sport och fritid runt hörnet

Naturlivet är rikt med strövområden och Vallentunasjön runt knuten. På Täby IP finns fotbollsplaner, tennisbanor, löparbanor och elljusspår. På vintern finns isbana samt fina skidspår.

Kommunikationer

I kyrkbyn finns både Roslagsbanan mot samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station och buss 616 mot Täby Centrum. Under rusningstrafik på vardagar finns även buss 608 som på bara en halvtimme tar dig direkt från Jarlabankes väg till Humlegården.

Familjeliv

Flera skolor F-6, Runborg skola, Kyrkskolan, Byleskolan och Midgårdsskolan. Går man i högstadiet, 7-9, så finns Skolhagenskolan i kyrkbyns centrum. Förskolor finns det ett flertal av i kyrkbyn, se taby.se för närmare information.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.