Nytorpsvägen 44

Nytorpsvägen 44

Slutpris

3 400 000 kr


Näsby Park— Täby

Nytorpsvägen 44


Slutpris
3 400 000 kr

Näsby Park— Täby

Välplanerad 3a med stor uteplats!

+ Möjlig 4a
+ Stor uteplats
+ Gavelläge
+ Öppen planlösning
+ Välskött förening
+ Nära kommunikationer, förskolor och skolor

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet i charmiga Näsby Park - En trivsam och välskött bostad med en stor uteplats där du kan skapa din egna oas.

Bostaden erbjuder 82 kvm fördelat på en förvaringsrik hall, två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum och en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum.
De öppna ytorna mellan köket, matplatsen och vardagsrummet skapar en perfekt plats för vänner och familj att samlas och umgås på. Här nås även den gedigna uteplatsen i vinkel vilken förlänger umgängesytan där härliga måltider kan avnjutas i solens strålar. Köket är förvaringsrikt och väl utrustat med bland annat dubbla kyl/frys, dubbel-diskho och integrerad diskmaskin. Bostaden är även utrustad med Plejd-system.
I de två rymliga sovrummen finns gott om plats för förvaring i form av garderober. I vardagsrummet finns det utrymme till att skapa ett ytterligare rum, vid behov av antingen ett ytterligare sovrum eller arbetsrum.
Bostadens helkaklade badrum är komplett med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk och här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av kommod och väggmonterade överskåp.

Här bor du med närhet till omtycka förskolor och skolor, populära Norskogsbadet, Näsby Park-centrum, lekplats, utegym, tennisbana samt fina promenadstråk och natur.
Goda kommunikationer med buss samt även Roslagsbana från Näsby Park Centrum. Med bil tar du dig till stan på ca 10 minuter.

Välkommen på visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
5 288 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
0 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Nytorpsvägen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Nytorpsvägen.

Boka värdering

Amanda Brommels

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.