Odensvägen 27 / Täby Kyrkby / Täby

Villa med pool och spabad

Slutpris
8 550 000 kr
Boarea
168 kvm
Driftkostnad
39 399 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-03-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Odensvägen såldes av oss 2018-03-07. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Odensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Beläget i de lugna villakvarteren i Trädgårdsstaden i Täby Kyrkby ligger denna välplanerade familjevilla uppförd 2010 med både pool och spabad! Villan disponeras med 4 bra sovrum samt generösa sociala ytor med stort vardagsrum på nedre plan och ett rymligt allrum på övervåningen. Den insynsskyddade tomten är något alldeles extra och ligger i perfekt söderläge. Här ryms förutom de plana, fina lekytorna också en rejält stor altan med både pool (ca 3,5 x 7 m) och spabad för 6 personer.

I anslutning till huset ligger garage med förrådsdel och carport, samt flera p-platser på uppfarten.

Läget i området är lugnt och barnvänligt med närhet till skolor och förskolor samt till Täby Kyrkbys centrum och Täby idrottsplats med bland annat motionsspår och skidspår. Goda kommunikationer med buss och Roslagsbanan. Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration