Odensvägen 32

Odensvägen 32

Slutpris

12 800 000 kr


Täby Kyrkby— Täby

Odensvägen 32


Slutpris
12 800 000 kr

Täby Kyrkby— Täby

Unik familjevilla i hög standard!

+ Fantastisk uteplats i perfekt söderläge
+ Gjuten betongpool 11x3,5 m + exklusivt spabad
+ Sonos ljudsystem med inbyggda takhögtalare samt utomhushögtalare
+ Utekök med gasolgrill, stekhäll och två kylskåp
+ Trädgårdsbelysning In-Lite (ca 30 spottar)
+ Elektrisk skjutgrind i smide med fjärrkontroll
+ Kamerövervakning Arlo Ultra, 4st kameror

Välkommen till ert nya drömhem i Täby Kyrkby! Denna magnifika villa på Odensvägen 32 är inte bara ett hem, det är en del av din livsstil. Här erbjuds den perfekta kombinationen av rymlighet, elegans och bekvämlighet för den stora familjen. Med ett vardagsrum med 6 meter i takhöjd och en imponerande uteplats med gjuten pool är detta boende en fristad av exklusivitet och avkoppling.

Interiör och Rum:
Villan är designad med tanke på rymd, öppenhet och plats för alla. Vardagsrummet har en takhöjd på hela 6 meter och ligger i öppen planlösning med det exklusiva köket, vilket ger en oslagbar känsla av ljus och rymd. Med 7 rum, inklusive 5-6 rymliga sovrum, har du gott om plats för hela familjen och gäster. Master bedroom har en generös walk-in closet för att tillfredsställa alla dina förvaringsbehov.

Uteplats och Pool:
Ta ett dopp i den 11x3,5 meter stora poolen för att svalka dig under sommardagarna eller i det påkostade spabadet året runt. Slappna av i utomhusloungen och njut av kvällssolen med ditt favoritvin. Med ett fullt utrustat utekök har du alla nödvändigheter nära till hands - från gasolgrillen och muurikan till dubbla kylskåp för att alltid ha kylda drycker tillgängliga. Det här är platsen för minnesvärda sommarfester och avkopplande stunder.

Garage och praktiska fördelar:
Det isolerade garaget erbjuder utrymme för både bilen och god förvaring. Dessutom finns ett extra rum som med fördel kan användas som hemmakontor eller gästrum - perfekt för den som behöver flexibla utrymmen. En laddbox för elbil finns för att underlätta den hållbara livsstilen. På den stenlagda uppfarten kan du parkera flera bilar med bekvämlighet och mot gatan sitter en elektrisk skjutgrind med fjärrkontroll.

Trädgårdsstaden är Täby Kyrkbys nyaste område med till större delen villafastigheter på stora tomter. Närhet finns till såväl förskolor som skola, bra kommunikationer, fina naturstråk och närcentrum, samt till Stockholm city (dryga 20 min med bil), Täby centrum och Arninge centrum. Reser ni mycket i jobbet eller på fritiden så är närheten till Arlanda här på norra sidan också en stor fördel.

Denna unika villa på Odensvägen 32 är mer än ett hem; det är en möjlighet att uppleva den lyxiga och bekväma livsstil du förtjänar. Missa inte chansen att bli ägare till detta exklusiva boende i Täby Kyrkby. Huset måste upplevas på plats, välkommen på visning!


Boarea/biarea
181/41 kvm
Driftkostnad
58 209 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Odensvägen såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Odensvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.