Örnstigen 25 / Näsbypark / Täby

Ytoptimerad 1:a om 20 kvm

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
20 kvm
Avgift
1 176 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Örnstigen såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Örnstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsbypark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en ytoptimerad lägenhet om 20 kvm på populära Örnstigen i Näsbypark. Här bor du med bekvämt gångavstånd till bra kommunikationer, närcentrum och fina naturstråk. Lägenheten är mycket fräsch och innehåller fullutrustad köksdel och nyrenoverat duschrum. Bra förening med låg månadsavgift. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Näsbypark

Näsby Park är en mycket attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl rogivande naturområden som de centrala delarna av Täby. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket öppnar för möjligheterna att ta sig med båt både till stan och ut i skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser.

Närhet till matbutiker och shopping

Här bor ni med närhet till ypperlig service. Näsby Park erbjuder ett trevligt centrum med bland annat butiker, husläkare, tandläkare, apotek och frisörer, samt caféer, restaurang och pizzeria. I närområdet finns Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

närområdet ligger Näsa Äng med badstrand och tennisbanor och på några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära.

Kommunikationer

Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park som tar er till Stockholm City på ca 20 minuter. Buss 619 och 617 går till Täby centrum.

Familjeliv

Ett flertal bra förskolor och skolor ligger i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i närområdet är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, däribland Nya Tidens Montessoriskola, åk F-9.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.