Perrongvägen 25 (lgh A-1003) / Roslags Näsby - RN3 Stationen / Täby / Nyproduktion

Insynsfritt läge, bra planlösningar och Täbys starkaste förening*

RN3 Stationen
Pris
4 195 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
3 636 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Entré (Hiss finns)
Visningar
 • Sön 29 nov 11:00-13:00

  Öppen visning / Välkommen till vår visningsbod! Närmst adress: G:a Norrtäljevägen 100, boden står längs Enhagsvägen.

Boka

Key Feature för denna lägenhet:

- 3 rum
- Uteplats mot innergården i väster
- Fönster från golv till tak i vardagsrum och matplats
- Stor klädkammare
- Snickeribyggt kök

Husets exteriör är klädd i en grågrön men varierad fasadskiva i en horisontell indelning. Den gröna färgen ger en försiktig men härlig färgklick till kvarteret. Fönstersättning är ordnad i tydliga fält och med frilagd lika tydlig väggyta däremellan. Huvudsakligen rena tunna smidesräcken på balkonger, glasräcken på de minsta enkelsidiga lägenheterna, generösa fönsterytor.

Bostaden är disponerade med en genomgångsplanlösning med fönster i både öster och väster läge. Detta skapar ett trivsamt ljus under dagens alla timmar samtidigt som läget i området gör insynen begränsad.

I just denna lägenhet erbjuds en planlösning med en härlig balans, den inbjuder till umgänge samtidigt som sovrummen ligger avskilt placerat. I hjärtat av bostaden ligger det stora köket med en tilltagen matplats för de stora sällskapen. Köket ligger i öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Stora fönsterpartier som går enda ner till golvet. Mot föreningens innergård ligger den härliga uteplatsen med bästa västerläge där ni kan avnjuta eftermiddags- och kvällssolen.

Bostaden erbjuder två ordentliga sovrum. Stort helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Föredömlig förvaring via flertalet garderober, klädkammare och ett källarförråd.

BYGGET HAR PÅBÖRJATS - Stadsvillan förklarar

- Vi vill göra det enklare att köpa en ny lägenhet. Därför har vi med RN3 Stationen, vårt första projekt i Roslags Näsby, börjat byggas innan försäljningen.

Det gör att du själv slipper ta risk och istället vet precis vad du får och när du kommer stå redo med dina flyttlådor. Inga överraskningar eller tidsplaner som skjuts framåt. Det här kan vi göra för att vi och våra investerare tror väldigt mycket på Roslags Näsby som område och huset vi bygger. Om du vill veta mer om oss på Stadsvillan och vad vi har byggt och förvaltat sedan vår start 1992 kan du göra det här på vår hemsida.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 7 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Beskrivning av samtliga rum
  GOLV I sovrum, vardagsrum, kök samt hall enstavsparkett/plank i ljus ek med 190 mm bredd. Trösklar i trä lika golv. Klinker i badrum och WC.

  DÖRRAR Innerdörrar med trycken i mattborstat rostfritt utseende. Tamburdörrar av säkerhetstyp i svart kulör med trycken.

  SOCKLAR OCH FODER fabrikslackade vita, NCS S 0500-N.

  VÄGGAR Vitmålade, NCS S 0500-N.

  FÖNSTER Träfönster klädda med aluminium utvändigt. Glasad slagdörr ut mot balkong och uteplats, glasad slagdörr/skjutparti mot terrass.

  FÖNSTERBÄNKAR i ljusgrå natursten, smygar målas vita.

  TAK Generellt av betong eller gipsskivor som målas vita, NCS S 0500-N.

  KÖK Snickerikök, Kökssnickerier av bänk-, vägg-, och högskåp i ljusgrå kulör, NCS S 2000-N.
  Bänkskiva i granitkeramik, stänkskydd lika bänkskiva. Diskho i rostfritt stål underlimmas mot bänkskiva. Fläkt med integrerad lucka. Ledbelysning under överskåp och bänkmonterad blandare i kromat utförande. Lådor är fullutdrag och har integrerad grepplist.

  VITVAROR kombinerad kyl/frys i rostfritt utförande, antal enl bofakta, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn placerad under induktionshäll, höskåp förberett med uttag för mikrovågsugn, matavfallskvarn. För exakt utforming av kök i sin helhet, se lägenhetens individuella bofaktablad.

  DUSCH/BADRUM Golv av granitkeramik i ljusgrått utförande, väggar klädda lika golv. Spegelskåp med integrerad belysning, kommod i vitt utförande. Innertak målat i vitt, golvstående WC-stol. Duschplats med glasvägg, takdusch och munstycke på kromfärgad armatur. Tvättmaskin och torktumlare alt kombimaskin, beroende på lägenhetsstorlek, bänksskiva i vit kompaktlaminat ovan tvättutrustning, tvättutrustning döljs med vitt draperi. Elektrisk handdukstork på vägg i kromat utförande. För exakt utforming av dusch-/badrum I sin helhet, se lägenhetens individuella bofaktablad.

  GÄST-WC Golv av granitkeramik i matt utförande med minimala fogar i samma ton som platta. Väggar klädda med blank granitkeramik. Tvättställ och golvstående WC i vitt, blandare i kromat utförande till tvättställ. Vägghängd spegel.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  80 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  3 (2 sovrum)
 • Våning:
  Entré
 • Tillträde
  Inflyttning under Q4 - 2021
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2020/2021
 • Kommentar, byggnad
  Stomme: Stålstomme med utfackningsväggar i trä
  Bjälklag: Betong
  Fönster: 3-glasfönster med karm och båge av trä med aluminiumklädd utsida
  Fasad: Fibercementskivor
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmningssätt: Vattenburen / Fjärrvärme
  Ventilation: FTX mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration ej utförd
 • Beskrivning
  RN3 Stationen kommer miljöcertifieras med Svanen. För dig innebär det att du kan ansöka om Gröna Bolån hos de banker som erbjuder det. De flesta större banker ger er 10 punker i ränterabatt för boenden i byggnader som är Svanencertifierade.

  Utöver certifieringen med Svanen har Täby Kommun ytterligare hållbarhetskrav som alla byggnader i Roslags Näsby ska uppfylla, dessa är:

  - Energiförbrukning 80% av BBRs energikrav. 10% lägre än Svanen.

  - Krav på avfallskvarnar i alla lägenheter så att matavfall kan bli biogas.

  - Krav på hög grönytefaktor. Grönytefaktorn är till för att säkerställa att gröna kvaliteter uppnås. Genom bra microklimat, hög luftkvalitet och vattenbalans så ska byggandet bidra tull kvalitet för både människor, djur och växter.

  - Krav på sociala och multifunktionella utemiljöer. På kvarterets stora gård ska samvaro och lek blandas med grönska och rekreativa friytor.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Fiber finns framdraget till varje bostad och ett kollektivt avtal har tecknats för varje bostadsrätt. Via fiber levereras samtliga mediatjänster så som TV och Internet.
Uteplats
 • Härlig uteplats belägen mot föreningens innergård i bästa västerläge. Detta borgar för sol från tidig eftermiddag och vidare in på kvällen.
Terrass
 • För alla medlemmar i föreningen finns tillgång till en stor gemensam takterrass belägen med utsikt mot föreningens innergård och i bästa västerläge.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  I föreningen finns tillgång till ett varmgarage som ni når direkt med hissen. Föreningen fogar över totalt 36 parkeringsplatser. Kostande för en parkeringsplats i varmgaraget kostar 1 250 kr/mån
Övrigt
 • *Täbys starkaste förening: för fullständig beskrivning se www.rn3.se
Ekonomi

 • Avgift:
  3 636 kr/mån
 • Kommentar, månadsavgift
  I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten, källarförråd. För mediatjänster så som Internet och TV debiteras ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån som tillkommer ovan angiven avgift.
 • Hushållsström:
  381 kr/mån
 • Varmvatten:
  156 kr/mån
 • TV och Internet:
  220 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  757 kr/mån
 • Kommentar driftskostnad
  Kostnaderna för varmvatten och el debiteras månadsvis enligt en schablon. En avläsning av verklig förbrukning sker kvartalsvis. Har förbrukning understigit respektive överstigit schablonavgiften får bostadsrättsinnehavaren tillbaka respektive betala in mellanskillnaden.
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Pantsättningsavgift:
  1% av gällande basbelopp kr
 • Andel i förening:
  1,7400
 • Andel av årsavg.
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Andelstal insats
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen

 • Benämning:
  BRF RN3 Stationen.
 • Markägare
  Marken upplåtes med äganderätt
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till varje lägenhet hör:
  - 1 st källarförråd

  I föreningen finns tillgång till
  - Barnvagnsförråd
  - Cykelrum
  - Soprum
  - Gemensam takterrass
Ekonomi
Avgift :
3 636 kr/mån
Kommentar, månadsavgift
I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten, källarförråd. För mediatjänster så som Internet och TV debiteras ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån som tillkommer ovan angiven avgift.
Hushållsström :
381 kr/mån
Varmvatten :
156 kr/mån
TV och Internet :
220 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
757 kr/mån
Kommentar driftskostnad
Kostnaderna för varmvatten och el debiteras månadsvis enligt en schablon. En avläsning av verklig förbrukning sker kvartalsvis. Har förbrukning understigit respektive överstigit schablonavgiften får bostadsrättsinnehavaren tillbaka respektive betala in mellanskillnaden.
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Pantsättningsavgift
1% av gällande basbelopp kr
Andel i förening :
1,7400
Andel av årsavg.
Uppgiften saknas i föreningens register
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Wong House
  154 m
  Muner Al-Chachino
  166 m
  GIMA SUSHI BAR
  166 m
  Baron
  341 m
  Triften
  375 m
 • Skolor
  Laisings Dansskola
  155 m
  Ytterbyskolan
  231 m
  Kunskapscentrum Nordost
  322 m
  Svalnäs skola & behandling
  387 m
  Åva gymnasium
  487 m
 • Mataffärer
  Tempo
  185 m
  Lidl
  1,36 km
  Stora Coop Danderyd
  1,86 km
  Hemköp
  2,19 km
  ICA Supermarket Stop Täby
  2,21 km
 • Tågstationer
  Roslags Näsby station
  108 m
  Tibble
  671 m
  Täby Centrum
  1,24 km
  Enebyberg station
  1,26 km
  Lahäll station
  1,66 km
 • Kommunikationer
  Stationsvägen
  219 m
  Kanalvägen
  472 m
  Näsbydal
  473 m
  Åva
  560 m
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Tågstation - Roslags Näsby station
 • 108 m
 • 2 min
 • 6 min
 • 12 min
 • Hållplats - Stationsvägen
 • 219 m
 • 1 min
 • 2 min
 • 6 min
 • Hav
 • 1,83 km
 • 7 min
 • 9 min
 • 34 min
 • Sjö
 • 2,1 km
 • 8 min
 • 9 min
 • 29 min
Området

Roslags Näsby - RN3 Stationen

Här skapas en nytänkande, hållbar och varierad stadsdel med 71 stycken nya bostäder, service och butiker – i bästa kollektivtrafikläge endast 12 minuter från Stockholm.

Området

Grönskande parker och tak, torg, butiker och livsmedelsbutiker genererar en trivsam stadsmiljö där människor kan mötas och umgås. Med cykel- och gångavstånd till det mesta och flera öppna platser skapas både energi och aktivitet i området. I Roslags-Näsby är cykelvägar och promenadstråk av högsta prioritet. Stationen på Roslagsbanan ligger ett stenkast från kvarteren och på gatorna runtomkring oss finns hållplatser för flera busslinjer åt olika håll.

Miljöcertifierade boenden

Byggnaderna ska vara miljöcertifierade och ha stora inslag av grönska och vara hälsosamma att bo i. Det handlar bland annat om energianvändning, inomhusmiljöer, dagsljus, ventilation, material eller att användningen av farliga ämnen är minimal när huset byggs. Det tydliga hållbarhetstänket avspeglar sig i bland annat sedumtak, grönskande terrasser, innovativ dagvattenhantering och omtanke om den biologiska mångfalden. Byggnaderna kommer vara Svanenmärkta vilket berättigar dig att erhålla ett sk. "Grönt bolån" från de banker som erbjudet det. Grönt bolån burkar ge 10 punkter extra rabatt på räntan.

Kommunikationer

Det här är ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen. Tåget från Roslags-Näsby tar dig till Stockholm City på endast 12 minuter och till Täby Centrum på 1 minut.

Familjeliv

Roslags Näsby är ett lugnt och uppvuxet område i södra delen av Täby på gränsen mot Danderyd. Här finns både härliga promenadstråk och närlivs. I närområdet ligger Förskolan Lille Katt i täby, Ytterbyskolan samt Nytorps förskola.

Fördelar

#Caféer
#Restaurangtätt
#Bilpooler
#Stort nöjesutbud
#Tågstation
#Motionsspår
#Lätt att parkera bilen
#Lokal spårtrafik
#Hippt
#Cykelbanor
#Växande område
#Parker/Grönområden
#Bussar
#Stadspuls
#Restauranger

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn