Pontongränd 11, 8tr / Hägernäs Strand / TÄBY

Hänförande sjöutsikt!

Utgångspris
8 200 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
138 kvm
Avgift
7 353 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
8 av 10 (Hiss finns)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Bo med havet som närmsta granne i denna fantastiska våning utan insyn med panoramavy över Stora Värtan! Här sitter du tillbakalutad med morgonkaffet när solen går upp och njuter av den hänförande utsikten och av vågornas magiska ljud. Bostaden har ett härligt naturligt ljus med fönster i tre väderstreck och dess 138 kvm är fördelade på fyra rum och kök, där du erbjuds vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre bra sovrum, två helkaklade badrum samt dubbla inglasade balkonger. Den ena av balkongerna är en kungsbalkong som har förmånen att ha sol från morgon till kväll dessutom är det tillåtet med gasolgrill. Fullutrustat, exklusivt kök i högsta kvalité. Bostadens härliga öppna ytor med fantastiska vyer och sjöutsikt från alla rum bjuder in till umgänge för hela familjen, helt enkelt en av de bästa lägenheterna i Hägernäs Strand.

Här kan du promenera eller cykla längs fint anlagd och belyst strandpromenad – njuta av det glittrande vattnet – som sommartid lockar badare, fiskare och båtfolk. Vintertid skid- och skridskoåkare.
Läget i Hägernäs Strand är mycket tilltalande. Rikliga gröna parkytor med fina stenläggningar, vackra planteringar och lockande lekplatser med bra bänkar.
Vill du ut på sjön finns båtar att hyra av båtklubben, som du kan bli medlem i. Naturen finns utanför dörren, för rekreation och motion – badplatser, sporthall, fotbollsplaner, en ishall, vandringsleder och motionsspår. Även en levande bondgård i närbelägna Rönninge by – en del av Täbys naturreservat.

Sponsrade länkar
Bilder
Visa alla 26 bilder
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande hall med goda förvaring och avhängningsytor i form av praktisk skjutdörrsgarderob. Klinkergolv.
 • Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket bjuder in till umgänge för hela familjen. Från vardagsrummet når du kungsbalkongen som erbjuder fantastisk panoramavy över Stora Värtan.
 • Kök
  Fullutrustat, exklusivt kök där du erbjuds mycket goda förvaring och avlastningsytor. Köket är utrustat med mörkt glasmosaik, vita skåpluckor, massiv bänkskiva i amerikansk valnöt, fläkt, spis, ugn, diskmaskin, micro samt kyl och frys i fullhöjd, samtliga rostfria. Vitvaror från Siemens samt induktionshällen från Miele. Köket som är väl tilltaget möbleras med lätthet med matplats för 6-8 personer. Även härifrån når du balkongen.
 • Sovrum 1
  Rymligt sovrum, som ligger som i en separat avdelning av lägenheten med två sovrum och ett rymligt badrum mellan sig. I det här sovrummet som är det första finns det även fast dubbelgarderob. Tapetserade väggar.
 • Sovrum 2
  Det andra sovrummet som är det största av sovrummen har dubbla garderober. Här möbleras med lätthet en dubbelsäng. Till sovrummet hör även en väl tilltagen klädkammare med vitmålade väggar. Härifrån när du även den ena balkongen. Tapetserade väggar.
 • Sovrum 3
  Det tredje och sista sovrummet är även det lättmöblerat och kan med fördel användas som kontor om så önskas. Tapetserade väggar.
 • Badrum 1
  Helkaklat badrum utrustat med klinkergolv, dubbla handfat, dusch med glasväggar, handdukstork, wc samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens som har arbetsbänk ovanpå. Golvvärme och spotlights i badrumsskåpet.
 • Badrum 2
  Helkaklat badrum utrustat med klinkergolv, dusch med glasdörrar, handfat samt WC. Spotlights i badrumsskåpet och golvvärme.
 • Klädkammare
  Praktisk klädkammare/förråd med vitmålade väggar i anslutning till hallen.
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheten har genomgående parkettgolv. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr klass 4 och larm.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  138 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 rum (3-4 sovrum)
 • Våning
  8 av 10
TV/Internet
 • Föreningen har gruppanslutit sina IT-tjänster. I månadshyran ingår:
  Telia Fiber med grundutbud.
  ComHem med basutbud.
Balkong 1
 • Kungsbalkong som sträcker sig längs med vardagsrummets bägge ytterväggar. Balkongen är inglasad med skjutbara glaspartier. Här skiner solen från morgon till kväll. Gott om plats att möblera och ett trägolv gör att balkongen blir som ett extra rum till lägenheten.
Balkong 2
 • Även denna balkong är rymlig och rymmer ett matbord för fyra personer. Inglasad balkong med skjutbart glas. Access från både kök och master bedroom. Här får du både morgon och kvällssol.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen förfogar över 74 parkeringsplaser varav 28 med carport.
  Fyra p-platser, nr 68 - 71, är reserverade för besökande gäster med giltigt gästparkeringskort i fönsterrutan. Platsen/platserna får användas i högst 24 timmar i följd.
  Besöksplatser (tydligt utmärkta) finns också utanför Big Images lokaler där parkering kan ske vardagar efter 16.00 och helgdagar.
Ekonomi
 • Avgift
  7 353 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Försäkring
  119 kr/mån
 • Hushållsström
  598 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  717 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  0,02764
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Sjöflyget 2 i Hägernäs. I föreningen finns 49 lägenheter.
 • Allmänt
  Sjöflyget 2 består av två hus med 49 lägenheter i storlekar från 2 rok till 5 rok. Lägenheterna är rymliga och välplanerade där arkitekten har eftersträvat god möblerbarhet och genomtänkt förvaring för en flexibel bostad. Lägenheterna är ljusa och luftiga med stora sällskapsytor. Samtliga lägenheter har sjöutsikt och stora balkonger/uteplatser i söderläge. Många lägenheter har dubbla balkonger. Hägernäs Strand är ett naturskönt och rofyllt område som präglas av det vattennära läget intill Värtan. Längs området sträcker sig en strandpromenad där det bland annat finns ett torg med butiker samt en restaurang. Föreningen har god ekonomi.
Området
 • Här kan du promenera eller cykla längs fint anlagd och belyst strandpromenad – njuta av det glittrande vattnet – som sommartid lockar badare, fiskare och båtfolk. Vintertid skid- och skridskoåkare.
  Läget i Hägernäs Strand är mycket tilltalande. Rikliga gröna parkytor med fina stenläggningar, vackra planteringar och lockande lekplatser med bra bänkar.
  Vill du ut på sjön finns båtar att hyra av båtklubben, som du kan bli medlem i. Naturen finns utanför dörren, för rekreation och motion – badplatser, sporthall, fotbollsplaner, en ishall, vandringsleder och motionsspår. Även en levande bondgård i närbelägna Rönninge by – en del av Täbys naturreservat.
 • Kommunikationer
  Hägernäs har fullgoda kommunikationer. Roslagsbanan från Hägernäs station tar dig till Stockholm och Östra station på ca 20-25 minuter. Inom promenadavstånd finns 617 till Täby centrum, 627 trafikerar Kista - Arninge, 629 trafikerar Åkersberga - Danderyds sjukhus samt nattbussen 691 som går mellan Odenplan och Hägernäs. Vill man ta bilen tar det bara några minuter till Täby centrum och all dess utbud samt Arninge centrum där du finner både Willys, Coop, Ica kvantum (det kommer byggas en Ica Maxi), systembolaget samt flertalet butiker.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier