Pontongränd 11, 8tr / Hägernäs Strand / TÄBY

Hänförande sjöutsikt!

Slutpris
8 600 000 kr
Boarea
138 kvm
Avgift
7 353 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
8 av 10 (Hiss finns)
Såld
2018-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pontongränd såldes av oss 2018-02-28. Se alla våra försäljningar i Hägernäs Strand samt även på Pontongränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägernäs Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo med havet som närmsta granne i denna fantastiska våning utan insyn med panoramavy över Stora Värtan! Här sitter du tillbakalutad med morgonkaffet när solen går upp och njuter av den hänförande utsikten och av vågornas magiska ljud. Bostaden har ett härligt naturligt ljus med fönster i tre väderstreck och dess 138 kvm är fördelade på fyra rum och kök, där du erbjuds vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre bra sovrum, två helkaklade badrum samt dubbla inglasade balkonger. Den ena av balkongerna är en kungsbalkong som har förmånen att ha sol från morgon till kväll dessutom är det tillåtet med gasolgrill. Fullutrustat, exklusivt kök i högsta kvalité. Bostadens härliga öppna ytor med fantastiska vyer och sjöutsikt från alla rum bjuder in till umgänge för hela familjen, helt enkelt en av de bästa lägenheterna i Hägernäs Strand.

Här kan du promenera eller cykla längs fint anlagd och belyst strandpromenad – njuta av det glittrande vattnet – som sommartid lockar badare, fiskare och båtfolk. Vintertid skid- och skridskoåkare.
Läget i Hägernäs Strand är mycket tilltalande. Rikliga gröna parkytor med fina stenläggningar, vackra planteringar och lockande lekplatser med bra bänkar.
Vill du ut på sjön finns båtar att hyra av båtklubben, som du kan bli medlem i. Naturen finns utanför dörren, för rekreation och motion – badplatser, sporthall, fotbollsplaner, en ishall, vandringsleder och motionsspår. Även en levande bondgård i närbelägna Rönninge by – en del av Täbys naturreservat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration