Radarvägen 24,2tr / Hägernäs / Täby

Slutpris
1 575 000 kr
Referensnummer
134 908
Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 488 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-06-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radarvägen 24,2tr såldes av oss 2014-06-24. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägernäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig och ljus gavellägenhet i gott skick. Genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv. Ljust vardagsrum med ljusinsläpp från två vädersträck i söder och väster. Utgång till balkong i söder med fri utsikt över området. Arbetskök med separat matplats för 4-6 personer. Ljust sovrum med tre garderober med överskåp. Stambytt badrum med rymligt duschutrymme. Entrehall med säkerhetsdörr samt tre garderober med överskåp.

Gångavstånd till Roslagsbana och bussar i området. Bra närservice i Hägernäs Centrum. Härliga promenadstråk intill Hägernäsviken som enkelt nås via gångbro över E-18. Närhet till Rönningesjön med motionsspår, bad och populära Rönningeby- en levande lantbruks och kulturby.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.