Reduttvägen 126 / Gribbylund / Täby

Slutpris
5 750 000 kr
Referensnummer
166 518
Boarea
163 kvm
Driftkostnad
40 425 kr/år
Tomtarea
1 014 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-01-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Reduttvägen 126 såldes av oss 2014-01-25. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu visar vi Reduttvägen 126 - en trevlig familjevilla i hjärtat av Gribbylund! Huset disponerar fyra (möjliga fem) bra sovrum, nyrenoverat kök (2011), två fina badrum, varav det ena renoverat 2009, tvättstuga och trevliga sällskapsytor med matsal och vardagsrum i anslutning till varandra! Utgång till härlig uteplats från vardagsrummet med sol hela eftermiddagen och kväll! Mycket bra förvaring inne i huset samt två förråd utomhus. Bostaden ligger mycket fördelaktigt, med ett högt och fritt läge! Ytterligare en uteplats på framsidan av huset med morgonsol!

Gribbylund kännetecknas av radhus och villabebyggelse och är ett av Täbys barntätaste områden. Här finns det flertalet bra förskolor och skolor bara en kort promenad från bostaden. Närhet till trevliga rekreations områden invid Rönningesjön med bad sommartid och plogad skid - och skridskobana vintertid. Bra allmänna kommunikationer med busshållsplats 100 meter från bostaden.

Här finns alla möjligheter att trivas - Kom och upplev huset på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.