Sandborgsslingan 4 / Täby Kyrkby / Täby

Sandborgsslingan 4

Slutpris
6 200 000 kr
Referensnummer
142 235
Boarea
159 kvm
Driftkostnad
27 850 kr/år
Tomtarea
1 276 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-planshus
Såld
2014-08-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Sandborgsslingan 4 såldes av oss 2014-08-13. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga familjevilla med stora sällskapsytor i trevliga Täby Kyrkby. Huset är byggt 2006 och är mycket välhållet och fräscht. Stort och ljust vardagsrum med högt i tak och utgång till den stenlagda uteplatsen. Fyra sovrum, två badrum och ett kök i hög standard, även detta med utgång till uteplatsen. Plan och lättskött tomt i bästa söder/västerläge. Gångavstånd till flera skolor/förskolor, närcentrum, bra kommunikationer och stora naturområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.