Tjädervägen 21 / Skarpäng / Täby

Slutpris
4 975 000 kr
Referensnummer
81 994
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
42 642 kr/år
Tomtarea
834 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-11-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Tjädervägen såldes av oss 2014-11-04. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Tjädervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välskött fastighet med genomgående ljusa materialval. Renoverat kök 2013 med vit skåpinredning och bänkskivor av sten. Vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till altan i söder. Tre sovrum på entréplan varav ett med altandörr tillträdgården. Stilrent renoverat badrum 2012 samt praktisk tvättstuga. På övervåningen finns ett stort allrum med takkupa och en gästwc samt ett sovrum. Allrummet kan omdisponeras till ytterligare sovrum om så önskas.

Närheten till fantastiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vinter. Bra förskolor och skolor i närområdet samt Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik bidrar ytterligare till trivseln. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss till Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.