Valhallavägen 2 / Täby Kyrkby / Täby

Familjevilla i toppskick

Slutpris
8 495 000 kr
Boarea
171 kvm
Driftkostnad
39 500 kr/år
Totalareal
1 323 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Valhallavägen såldes av oss 2019-02-22. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Valhallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Beläget i de lugna villakvarteren i Trädgårdsstaden i Täby Kyrkby ligger denna exklusiva familjevilla från Sävsjö Trähus uppförd 2013. Villan med en boarea om 171 kvm innehåller förutom 4 bra sovrum även två badrum, väl tilltagna sällskapsytor och ett modernt kök från Tibro. Master bedroom har egen utgång till tomten på husets baksida och walk in closet. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med braskamin och access till altanen i perfekt söder/västerläge. Huset har mycket fina energivärden och på uppfarten finns gott om plats för fyra bilar varav en plats i carport.

Läget i området är lugnt och barnvänligt med närhet till skolor och förskolor samt till Täby Kyrkbys centrum och Täby idrottsplats med bland annat motionsspår och skidspår. Goda kommunikationer med buss och Roslagsbanan. Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration