Väpplingvägen 12 / Vallatorp / Täby

Påkostat kedjehus

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea/biarea
133/29 kvm
Driftkostnad
50 046 kr/år
Tomtarea
387 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Väpplingvägen såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Väpplingvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta omfattande och smakfullt renoverade kedjehus om 133 kvm med varmgarage om 29 kvm. Här är det bara är att flytta in! Bostaden erbjuder ett exklusivt och modernt kök i öppen planlösning, tre bra planerade sovrum (går att göra om till fem st), två helkaklade badrum, lättmöblerat vardagsrum samt trevlig altan på baksidan med trädgårdstomt i ett insynsskyddat läge. Asfalterad uppfart med plats för 3 bilar samt varmgarage med plats för ytterligare en bil och förråd för extra förvaring. Här bor du i lugnt barnvänligt läge mot skogsallmänning och med närhet till både skola, dagis, mataffär, goda kommunikationer samt fina promenadstråk.

I samfälligheten finns även en kvartersgård, bastuanläggning samt välskött barn och vuxenpool som är till för alla boende att nyttja vid behag.
Detta hus måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten