Murgrönsvägen 10

Murgrönsvägen 10

Slutpris

6 620 000 kr


Tullinge Villastad— Tullinge— Botkyrka

Murgrönsvägen 10


Slutpris
6 620 000 kr

Tullinge Villastad— Tullinge— Botkyrka

Friköpt tomt med välvårdat 1-planshus stadigt på berg, solig uteplats och grönskande trädgård

Friköpt tomt med välvårdat 1-planshus (från Trivselhus) i vinkel som är stadigt placerat på berg är bra. Den soliga uteplatsen i söder som är högt belägen och ogenerad är en underbar plats att koppla av och njuta av naturen. Markis kan de soliga dagarna vara tacksamt. Att ha en mångfald av växtarter i trädgården är inte bara vackert utan också bra för den biologiska mångfalden och miljön. Dessutom härligt att gå runt och "påta i trädgården" som uttrycket lyder. Robotgräsklipparen gör trädgårdsskötseln av gräsmattan enklare och mer bekväm. Möjligheten för barnen att springa fritt och utforska trädgården är fantastiskt och ger dem en chans att uppleva äventyr utomhus. Att ha ett varmgarage för bil, moppe och el-cykel är lyxigt. Dessutom enkelt att vända på uppfarten och gästparkering är praktiskt och ger gott om plats för fordon, släpvagn, husvagn, husbil eller besökare. Närheten till pendeltåget i Tullinge såväl som Flemingsberg ger utmärkt kommunikation till både Stockholm city och Södertälje, vilket är perfekt för pendlare. Stora arbetsplatser givetvis i Stockholm city men även Södertälje såväl som Flemingsberg. I Flemingsberg stannar även fjärrtåg vid utvalda avgångar. Att bo naturnära samtidigt som det finns bra skolor i närheten gör detta till en idealisk plats för både familjer och individer. Sammanfattningsvis är ditt nästa hem en underbar fastighet med en harmonisk kombination av natur och bekvämlighet.

Det låter verkligen som ett drömhem i Tullinge Villastad! Ditt Drömhem!

Välkommen till visning.


Boarea/biarea
150/40 kvm
Driftkostnad
40 935 kr/år
Tomtarea
1 839 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-12

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna villa på Murgrönsvägen såldes av oss 2023-10-12. Se alla våra försäljningar i Tullinge samt även på Murgrönsvägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.