Sök Meny
Såld

BOTKYRKA / Tumba - Tumba Villastad / Götavägen 9

Bästa läge på återvändsgata

Rymlig familjevilla om hela 213 kvm lugnt belägen på en stor plan trädgårdstomt. Här finns hela sex rum och kök fördelat på två plan. Entréplanet erbjuder tre sovrum, påkostat badrum samt sep wc, kök och ett väl tilltaget vardagsrum. Från köket nås husets insynskyddade uteplats med en platsbyggd grill. Övre planet har ett stort allrum, ett sovrum utöver det vanliga samt dusch och bastu. Vidbyggt garage med en uppfart för ytterligare två bilar. Husets fina läge och barnvänliga plana trädgårdstomt gör att familjen kan trivas många år framöver. Vardagen blir enklare när både kommunikationer, skolor och centrum finns inom promenadavstånd. Välkomna till Götavägen 9.

Sponsrade länkar
BOTKYRKA / Tumba / Tumba Villastad
Götavägen 9
Slutpris: 5 330 000 kr
Boarea: 213 kvm
Driftkostnad: 44 063 kr/år
Tomtarea: 1 100 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-01-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Tumba / Götavägen