Sök Meny
Såld

BOTKYRKA / Tumba - Tumba Tuna / Samaritvägen 13

4:a med fantastisk utsikt nära Tumba C

Bättre än så här kan det inte bli. Här bor du majestätiskt högst upp i huset med underbar utsikt, stor balkong och hiss. Mycket väldisponerad fyra och med ett attraktivt hörnläge. Tre sovrum varav det ena lite större och med plats för en dubbelsäng, både ett duschrum och ett badrum för bästa bekvämlighet, rymligt kök med plats för många middagsgäster och ett vardagsrum med utgång till en stor balkong. Från den inglasade balkongen nås även en utedel. Varmförråd finns tillhörande lägenhet. Förnärvarande finns även möjlighet till en parkeringplats för dig med bil. Bekvämt boende för dig som är 55+. Här finns gästrum, stor sällskapsrum med terrass, tvättstuga och snickarverkstad i samma hus. Aktiv förening med ett flertal aktiviteter för medlemmarna och en hög trivselkänsla. Gångavstånd till Tumba C och pendeltåget. Välkomna till Samaritvägen!

Sponsrade länkar
BOTKYRKA / Tumba / Tumba Tuna
Samaritvägen 13
Slutpris: 2 750 000 kr
Boarea: 94 kvm
Avgift: 4 588 kr/mån
Driftkostnad: 450 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Tumba / Samaritvägen