Samaritvägen 13 / Tumba Tuna / Tumba / BOTKYRKA

4:a med fantastisk utsikt nära Tumba C

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
4 588 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
7 (Hiss finns)
Såld
2017-09-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Samaritvägen såldes av oss 2017-09-01. Se alla våra försäljningar i Tumba samt även på Samaritvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tumba Tuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bättre än så här kan det inte bli. Här bor du majestätiskt högst upp i huset med underbar utsikt, stor balkong och hiss. Mycket väldisponerad fyra och med ett attraktivt hörnläge. Tre sovrum varav det ena lite större och med plats för en dubbelsäng, både ett duschrum och ett badrum för bästa bekvämlighet, rymligt kök med plats för många middagsgäster och ett vardagsrum med utgång till en stor balkong. Från den inglasade balkongen nås även en utedel. Varmförråd finns tillhörande lägenhet. Förnärvarande finns även möjlighet till en parkeringplats för dig med bil. Bekvämt boende för dig som är 55+. Här finns gästrum, stor sällskapsrum med terrass, tvättstuga och snickarverkstad i samma hus. Aktiv förening med ett flertal aktiviteter för medlemmarna och en hög trivselkänsla. Gångavstånd till Tumba C och pendeltåget. Välkomna till Samaritvägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration