Lillhammarsvägen 12

Lillhammarsvägen 12

Slutpris

1 010 000 kr


Tungelsta— Haninge

Lillhammarsvägen 12


Slutpris
1 010 000 kr

Tungelsta— Haninge

Unik möjlighet - Fantastisk tomt med otrolig utsikt i Tungelsta

Välkommen till denna fantastiska tomt på Lillhammarsvägen 12 i Tungelsta! Denna unika möjlighet är perfekt för den som söker en stor och vacker tomt att bygga sitt drömhus på. Med en yta på 2099 kvm erbjuder den gott om plats för en stor trädgård, garage och uteplats.

Tomten är belägen utanför detaljplanerat område vilket ger möjligheter för en mer individuell planlösning. Här kan du själv skapa det hus och den livsstil du drömmer om. Dessutom är vatten och avlopp redan framdraget till tomten, vilket underlättar vid byggprocessen.

En av de stora fördelarna med tomten är den otroliga utsikten. Från tomten har du en fantastisk utsikt över naturen och omgivningarna, vilket ger en känsla av lugn och ro. Här kan du njuta av vacker solnedgångar och stillhet samtidigt som du har närhet till allt som Tungelsta har att erbjuda.

I närområdet finns flera förskolor och grundskolor, vilket gör tomten idealisk för barnfamiljer. Förskolorna och skolorna i området har alla ett gott rykte och erbjuder hög kvalitet på utbildning.

När det gäller kommunikationer är Tungelsta väl anslutet till Stockholm och övriga delar av regionen. Här finns både bussar och pendeltåg som tar dig till centrala Stockholm på cirka 30 minuter. Tomten ligger också nära E4:an och andra stora vägar, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av regionen med bil.

Så om du söker en tomt där du kan skapa ditt drömhus och samtidigt njuta av en naturskön omgivning och fantastisk utsikt, är Lillhammarsvägen 12 i Tungelsta platsen för dig!

Kontakta oss idag för mer information och boka en visning.


Tomtarea
2 099 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HANINGE HAMMAR 1:36
Såld
2023-05-17

Mäklarhuset Haninge

Denna tomt på Lillhammarsvägen såldes av oss 2023-05-17. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Lillhammarsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.