Tungelstavägen 143B / Tungelsta / Haninge

Unikt, modernt hus med stort garage beläget i hjärtat av Tungelsta!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
130/50 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-07-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Tungelstavägen såldes av oss 2018-07-20. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Tungelstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelstavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan till salu! Modernt, nybyggt hus med vidbyggt garage beläget i centrala Tungelsta. Här har inget lämnats åt slumpen och genomgående finns stilfulla materialval, härlig rymd och ett minst sagt generöst ljusinsläpp. Den frikostiga takhöjden tillsammans med det genomgående parkettgolvet samt de vitlaserade taken och väggarna, skapar en wow känsla redan i entrén av huset.

Disponerat på ett plan erbjuds en genomtänkt planlösning med generösa sovrum som har utsikt över rogivande Vitsån, praktisk tvättstuga och stort badrum samt ett vardagsrum och kök i öppen planlösning som skapar självklara mingelutrymmen. I hjärtat av vardagsrummet finns en mäktig braskamin som, förutom sin mysfaktor, också värmer upp huset och varmvatten. Här finns inte endast golvvärme i hela huset utan även på uppfarten så att man slipper skotta snöiga, vinterdagar.

Idag finns två sovrum men möjlighet finns att skapa ytterligare sovrum utan att kompromissa den öppna och luftiga planlösningen. Intill det ena sovrummet finns också en rymlig klädkammare som med fördel kan nyttjas som ett extra rum för egna intressen. I huset finns även en praktisk centraldammsugare.

Trädgården är minutiöst planerad med vackra planteringar och gränsar till den fridfulla ån och höga träd. Runt huset finns även den generösa altanen där man kan avnjuta solen hela dagen och längtar du efter skuggan hittar du den under fjärrstyrda markisen. Tack vare de stora fönsterpartierna i huset, som sträcker sig från golvet och nästan hela vägen upp till taket, skapas en samhörighet mellan inomhus och utomhus.

På fastigheten finns även ett stort garage med gott om plats för stor bil, arbetsytor och här finns även en extra WC.

Varmt välkomna till denna unika chans att förvärva detta drömhus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration