Vädersjövägen 39C / Tungelsta / Haninge

Idyllisk villa med lantligt läge, garage och helt fantastisk uteplats!

Slutpris
5 950 000 kr
Boarea/biarea
164/36 kvm
Driftkostnad
50 522 kr/år
Tomtarea
1 714 kvm
Rum
4 rum (2-5 sovrum)
Såld
2020-07-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Vädersjövägen såldes av oss 2020-07-23. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Vädersjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna underbara villa som verkligen är något utöver det vanliga! Här finns ett hem där absolut inget har lämnats åt slumpen med genomtänkta detaljer i såväl design som funktion, både inomhus och utomhus. Fantastiskt lantligt läge med djupa skogar och rikt naturliv som närmaste granne. En idyll för barnen att växa upp i och helt perfekt för de som vill njuta av vardagens lugn och söker livskvalitet.

Uteplatsen är lika imponerande som uppskattad av familjens alla medlemmar. Här finns en närmast zenliknande altan som flödar och binder samman de olika delarna av uteplatsen där alla kan hitta sin alldeles egna favoritplats; vid grillen, de platsbyggda solstolarna, gräsmattan, trädgårdslandet, sandlådan eller varför inte i det magiska swimspat som är något för hela familjen där man efter simträning kan avsluta med en härlig vattenmassage under bar himmel.

Huset är disponerat på två plan med idag två sovrum, men med enkla medel kan allrum och större sovrum delas upp för att skapa ytterligare tre sovrum. På entréplan är planlösningen öppen och social där kök, hall, vardagsrum och uteplats ligger i symbios med varandra. Sovrummet är som hämtat från en saga där sängarna finns i platsbyggda slott och torn och detta rum kommer med säkerhet vara den populäraste platsen för barnen och alla deras vänner. I anslutning till tvättstugan finns garaget som omsorgsfullt har anpassats till att kunna användas som verkstad och här finns alla möjligheter för hobbysnickaren liksom den yrkesmässiga hantverkaren att arbeta. På entréplan finns även stort badrum och mycket plats för förvaring i hall.

På övre plan välkomnas man av stora ytor och det påkostade, mörka Kährsgolvet bryter snyggt av mot de vita väggarna. Här kan med enkla medel skapa ett eller två sovrum till om det behovet finns. Kronan på verket i denna makalösa villa är Masterbedroom som har egen klädkammare, egen utgång till den härliga altanen samt ett eget ensuite badrum med bubbelbadkar och exklusiv inredning.

Detta är sannerligen ett hus för den kräsne där inget rum eller inredning har lämnats till slumpen. Villan är omgiven av naturens lugn och är en egen oas att fullständigt kunna njuta av på en gång. Här är det bara att flytta in, trivas och bo.

Varmt välkomna med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tungelsta

Tungelsta är ett populärt och barnvänligt område med skolor samt förskolor och här finns alltid fantastisk natur runt hörnet. I Tungelsta finns pendeltågsstation, mataffär och ett antal restauranger. Ca 5 minuter bort från Tungelsta C med bil finns Västerhaninge C med ytterligare affärer, apotek och Systembolag. Handen C ligger även i närheten som är ett komplett köpcentrum.

Natur och fritid

Tungelsta ligger nära stora ströv- och skogsområden. Närhet finns även till Tornberget som är ett berg i skogsområdet Hanveden och ligger intill sydöstra gränsen av Tornbergets naturreservat och är med sina 111 meter över havet Stockholms läns högsta naturliga berg. På Tornberget fanns tidigare två utsiktstorn, ett militärt och ett civilt, som båda revs i början av 1980-talet. Under hösten 2017 uppfördes ett nytt utsiktstorn för allmänheten som invigdes officiellt den 28 april 2018. Tungelsta är en hästtät del av Haninge kommun med flera stall och ridskola. Möjlighet till bad hittar man vid Östnora bad- och camping, pendeltåg till Nynäs Havsbad eller pendeltåg/buss till Årsta Havsbad med båtförbindelse med Utö. I Tungelsta centrum finns ett gym.

Affärer och Restauranger

Matbutik och restaurang finns bl a vid Tungelsta station. I övrigt handlar man närmast i Västerhaninge centrum där det finns matbutiker, systembolag, blomsteraffär, restauranger mm. Stor matbutik finns även längs Tungelstavägen.

Kommunikation

Goda kommunikationer tack vare pendeltåg som trafikerar sträckan Stockholm-Nynäshamn, sträckan är nyligen ombyggd till dubbelspår och snabbtåg trafikerar Tungelsta station. Det finns två pendeltågsstationer i närområdet; Krigslida i den norra delen av Tungelsta samt Tungelsta station som ska bli en knutpunkt för bl a bussar mm i området. Bussar i området som går till bl a Västerhaninge längs med Tungelstavägen.

Skolor och barnomsorg

Tungelsta skola är en F-9 skola som ligger centralt i Tungelsta. Lida förskola ligger på Lidavägen 18A och förskolan Speldosan i Tungelsta på Kvarnvägen 31. Friskolan Rodret är ett föräldrakooperativ och tar emot barn i förskola och skola årskurs F-3. Västra Ekoskolan är en F-5 friskola som ligger ca 5min bilfärd från Tungelsta. Pysslingen förskola ligger i Lillgården.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.