Jaktvägen 54 / Bollstanäs / Upplands Väsby

FIN & VÄLPLANERAD 1:A MED 2 UTEPLATSER!

Slutpris
1 105 000 kr
Referensnummer
168 504
Boarea
45 kvm
Avgift
3 638 kr/mån
Driftkostnad
1 000 kr/mån
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jaktvägen 54 såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Upplands Väsby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bollstanäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch och fin 1:a med 2 balkonger! Mycket trevlig planlösning som gör att lägenheten upplevs betydligt större än sina 45 m²! Ljust kök med matplats, snyggt helkaklat duschrum - 14 och vardagsrum som är mycket smart avdelat med vägg mellan sovdel och vardagsrumsdel. Väggen har nisch som förenklar möbleringen. Balkong i söder vid entrén och i norr med utgång från vardagsrummet. Externt förråd om ca 6 m². Lugnt och trivsamt område med närhet till sjön Norrviken med badplats och fina promenadvägar. Goda kommunikationer till både Stockholm och Uppsala. Bussförbindelser till Väsby centrum och pendeltågsstationen samt till Rotebro station. Affärer finns bl.a. i Infra city och i Väsby centrum. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.