Stora Ramviksvägen 177

Stora Ramviksvägen 177

Slutpris

1 950 000 kr


Nyby— Väddö— Norrtälje

Stora Ramviksvägen 177


Slutpris
1 950 000 kr

Nyby— Väddö— Norrtälje

Mysigt fritidshus med åretrunt standard

På en plan, öppen och solig trädgårdstomt om 2 328 kvm ligger detta fina vinterbonade fritidshus om ca 58 kvm uppfört 2008. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch, handfat, vattentoalett och tvättmaskin. Vardagsrum med stora fönster och utgång till altanen.

På tomten finns även en mysigt inredd gäststuga, vedbod mm. Den fina och lättskötta trädgårdstomten består till största delen av en plan och fin gräsmatta. Här bor man enskilt men har ändå närhet till grannar. Nuvarande ägare bor här permanent.

Huset ligger fint beläget i gammal by-bebyggelse, ca 900 m från Ramviken med badstrand och båthamn där det finns möjlighet att hyra båtplats Det är ca 150 m till SL-buss 645. Ca 10 km bort ligger sommarstaden Älmsta med affärer, restauranger, caféer, vårdcentral, skola m.m. Ungefär 5 kilometer bort ligger populära Edblads med outlet försäljning och restaurang/café.

Välkomna på visning!


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
14 709 kr/år
Tomtarea
2 328 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-09-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Stora Ramviksvägen såldes av oss 2021-09-08. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Stora Ramviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.