Sök Meny
Såld

Norrtälje / Väddö - Utanå / Utanå Gångborg 17

Sommaridyll ett stenkast från havet

Sommaridyll på södra Väddö i ytterskärgården. Stor lättskött naturtomt på 1 hektar med många möjligheter bara ett stenkast från havet. På fastigheten finns ett fräscht vinterbonat fritidshus på 45 kvm, vinterbonat gästhus om 30 kvm och ett gulligt torp från 1800-talet. Här kan du få ditt egna "Barnen i bullerbyn" ställe. Nu finns också chansen att förvärva grannfastigheten Utanå Gångborg 16. Perfekt för dig som vill ha båda fastigheterna eller för två familjer som vill ha sina egna fastigheter nära varandra och skapa sitt "Barnen i bullerbyn".

Fritidshuset rymmer ett härligt kök med öppen planlösning, sällskapsrum med braskamin, sociala ytor med öppet tak upp till nock, nytt duschrum med wc och två sovrum. Gästhuset har ett eget kök, braskamin och duschrum med wc. Här finns flera uteplatser och farstukvisten är en favorit att fika på.

Alldeles nedanför tomten ligger havet, där finns vackra klippor, stenstrand och gräsytor. I närheten ligger populära Barnens Ö, ICA-butik och Vaxholmsbolagets båtlinje i Simpnäs som trafikerar Arholma. Lantliga omgivningar med hästgårdar, beteshagar och skärgård. Varmt välkommen till en idyll med många möjligheter!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Väddö / Utanå
Utanå Gångborg 17
Slutpris: 1 897 500 kr
Boarea: 45 kvm
Tomtarea: 10030 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Utanå Gångborg
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

 • Förbättra läget med insynsskydd
  Förbättra läget med insynsskydd

  Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!