Utanå Gångborg 17 / Utanå / Väddö / Norrtälje

Sommaridyll ett stenkast från havet

Slutpris
1 897 500 kr
Boarea
45 kvm
Tomtarea
10 030 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Utanå Gångborg såldes av oss 2017-05-26. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Utanå Gångborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utanå är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sommaridyll på södra Väddö i ytterskärgården. Stor lättskött naturtomt på 1 hektar med många möjligheter bara ett stenkast från havet. På fastigheten finns ett fräscht vinterbonat fritidshus på 45 kvm, vinterbonat gästhus om 30 kvm och ett gulligt torp från 1800-talet. Här kan du få ditt egna "Barnen i bullerbyn" ställe. Nu finns också chansen att förvärva grannfastigheten Utanå Gångborg 16. Perfekt för dig som vill ha båda fastigheterna eller för två familjer som vill ha sina egna fastigheter nära varandra och skapa sitt "Barnen i bullerbyn".

Fritidshuset rymmer ett härligt kök med öppen planlösning, sällskapsrum med braskamin, sociala ytor med öppet tak upp till nock, nytt duschrum med wc och två sovrum. Gästhuset har ett eget kök, braskamin och duschrum med wc. Här finns flera uteplatser och farstukvisten är en favorit att fika på.

Alldeles nedanför tomten ligger havet, där finns vackra klippor, stenstrand och gräsytor. I närheten ligger populära Barnens Ö, ICA-butik och Vaxholmsbolagets båtlinje i Simpnäs som trafikerar Arholma. Lantliga omgivningar med hästgårdar, beteshagar och skärgård. Varmt välkommen till en idyll med många möjligheter!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration