Värdshusvägen 7c

Värdshusvägen 7c


Centrala Älmsta— Väddö— Norrtälje

Värdshusvägen 7cCentrala Älmsta— Väddö— Norrtälje

Central 1:a i markplan, nära busstation i Älmsta.

Nu erbjuds en trevlig och yteffektiv etta om ca 29 kvm i centrala Älmsta. Lägenheten är välplanerad men hall, badrum, vardagsrum med sovalkov och ett kök.

Trevlig omgivning med sociala ytor för de boende erbjuds. Tack vare det centrala läget bor ni med närhet till det mesta. Gångavstånd till mataffär, buss, restauranger, apotek etc.

Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras här under sommaren. Väddö IF har ett rikt förenings liv och välordnad anläggning för diverse sporter. Gym nås på 10 minuters promenad.

Orterna Hallstavik, och Grisslehamn når du på ca 20 minuters bilfärd, flertalet aktiviteter för både barn och vuxna. För att nämna några så har du barnvänligt och populära utomhusbad i Hallstavik, omtycka Eckerö linjen i Grisslehamn med båtturer till Åland, men mer finns där till!
Distans:
- Grisslehamn ca 17km
- Hallstavik ca 21km

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
29.6 kvm
Avgift
2 318 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Värdshusvägen såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Värdshusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad