Slutpris

2 600 000 kr


Tingvalla— Vallentuna


Slutpris
2 600 000 kr

Tingvalla— Vallentuna

Tomt med generös byggrätt i närheten av Vallentunasjön.

I närheten av Vallentunasjön finner ni denna vackert belägna tomt med generös byggrätt. Byggnadsarea 200m² och bruttoarea 250m², därtill kan två komplementbyggnader uppföras om totalt 60m²,vara den största får vara 40m². Tomten är ej kopplad till husleverantör så det står dig fritt att välja vilket hus du önskar bygga. Anslutningskostnad för väg och V/A tillkommer, se bilagor. Prisuppgifter i bilagor måste indexregleras.

I vackra Bällsta bor du med närhet till Vallentunasjön och fina grönområden. Förskolor och grundskolor finner ni inom bekvämt promenadavstånd. Närhet till välsorterad livsmedelsbutik och restaurang. Goda kommunikationer med buss samt Roslagsbanan som tar dig till Täby Centrum på ca 10 minuter och till Stockholm C. på ca 25 minuter.

Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och cafeèr samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.
Ubudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns bl.a en modern gym/simanläggning i centrum samt utomhusbadet Kvarnbadet med 50 meters bassäng. Vallentuna IP med ishall, fotbollsplaner samt motionsspår. Här finns även ett bra utbud på golfanläggningar och ridstall.

Åk gärna förbi och titta på tomten. För personlig visning vänligen boka tid med mäklaren.


Tomtarea
1 090 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Vallentuna Bällsta 2:1183
Såld
2016-03-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på såldes av oss 2016-03-14. Se alla våra försäljningar i Vallentuna

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.