Sök Meny
Såld

Vallentuna / Lindholmens gård 12

Elegant villa lantligt belägen invid Lindholmens gård.

Välkommen till en fantastisk vacker och elegant herrgårdsliknande villa som under 2016-2017 väckts upp från sin Törnrosasömn. Huset är ursprungligen uppfört 1906 och nuvarande ägare har med stort engagemang och säker stilkänsla byggt till och renoverat huset till ett toppmodernt boende med välbevarade gamla säregna detaljer som gör detta hus så unikt.
Huset har genomgående ljusa materialval och vackra golv samt tidsenliga fönster med stort ljusflöde. Välbevarat sällskapsrum med synliga tak och stödbalkar samt vitkalkad murstock och av konstnär utformade ansikten i väggen ger detta rum en säregen atmosfär.
Huset rymmer ytterligare två sällskapsrum samt ett kök med stort burspråk med två utgångar till den trädäckade altanen. Fem sovrum samt hall/bibliotek och en källardel med vinkällare och teknikrum. Tre badrum varav ett med tvättavdelning samt en gästwc. Runt halva huset finns ett väl tilltaget trädäck och övervåningen erbjuder en stor takterrass om 19 kvm med hänförande utsikt över omgivningarna.

Uppfarten är grusad med plats för ett flertal bilar. Vacker entré med marksten och stenmur mot gräsmatta. Tomten har bevarade lövträd/äppelträd samt grovplanerad gräsmatta. På fastigheten finns även ett delvist inrett bastuhus samt lekstuga. Naturskönt beläget endast 1 km till Lindholmens station. I Lindholmen finns bra närservice med förskola, skola och livsmedelsbutik.
Här på landsbygden i vackra Vallentuna finns många möjligheter till aktiv fritid. För den hästintresserade är det inte långt till närmsta ridstall och för den golfintresserade finns bl.a Vallentuna Golfklubb.

Sponsrade länkar
Vallentuna
Lindholmens gård 12
Slutpris: 8 000 000 kr
Boarea/biarea: 297/39 kvm
Driftkostnad: 44 298 kr/år
Tomtarea: 2 831 kvm
Rum: 8 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-07-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Vallentuna / Lindholmens Gård