Lindholmens gård 12 / Vallentuna

Elegant villa lantligt belägen invid Lindholmens gård.

Slutpris
8 000 000 kr
Boarea/biarea
297/39 kvm
Driftkostnad
44 298 kr/år
Tomtarea
2 831 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Lindholmens Gård såldes av oss 2017-07-12. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Lindholmens Gård

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindholmens Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk vacker och elegant herrgårdsliknande villa som under 2016-2017 väckts upp från sin Törnrosasömn. Huset är ursprungligen uppfört 1906 och nuvarande ägare har med stort engagemang och säker stilkänsla byggt till och renoverat huset till ett toppmodernt boende med välbevarade gamla säregna detaljer som gör detta hus så unikt.
Huset har genomgående ljusa materialval och vackra golv samt tidsenliga fönster med stort ljusflöde. Välbevarat sällskapsrum med synliga tak och stödbalkar samt vitkalkad murstock och av konstnär utformade ansikten i väggen ger detta rum en säregen atmosfär.
Huset rymmer ytterligare två sällskapsrum samt ett kök med stort burspråk med två utgångar till den trädäckade altanen. Fem sovrum samt hall/bibliotek och en källardel med vinkällare och teknikrum. Tre badrum varav ett med tvättavdelning samt en gästwc. Runt halva huset finns ett väl tilltaget trädäck och övervåningen erbjuder en stor takterrass om 19 kvm med hänförande utsikt över omgivningarna.

Uppfarten är grusad med plats för ett flertal bilar. Vacker entré med marksten och stenmur mot gräsmatta. Tomten har bevarade lövträd/äppelträd samt grovplanerad gräsmatta. På fastigheten finns även ett delvist inrett bastuhus samt lekstuga. Naturskönt beläget endast 1 km till Lindholmens station. I Lindholmen finns bra närservice med förskola, skola och livsmedelsbutik.
Här på landsbygden i vackra Vallentuna finns många möjligheter till aktiv fritid. För den hästintresserade är det inte långt till närmsta ridstall och för den golfintresserade finns bl.a Vallentuna Golfklubb.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration