Lindholmens gård 12

Lindholmens gård 12

Slutpris

8 000 000 kr


Vallentuna

Lindholmens gård 12


Slutpris
8 000 000 kr

Vallentuna

Elegant villa lantligt belägen invid Lindholmens gård.

Välkommen till en fantastisk vacker och elegant herrgårdsliknande villa som under 2016-2017 väckts upp från sin Törnrosasömn. Huset är ursprungligen uppfört 1906 och nuvarande ägare har med stort engagemang och säker stilkänsla byggt till och renoverat huset till ett toppmodernt boende med välbevarade gamla säregna detaljer som gör detta hus så unikt.
Huset har genomgående ljusa materialval och vackra golv samt tidsenliga fönster med stort ljusflöde. Välbevarat sällskapsrum med synliga tak och stödbalkar samt vitkalkad murstock och av konstnär utformade ansikten i väggen ger detta rum en säregen atmosfär.
Huset rymmer ytterligare två sällskapsrum samt ett kök med stort burspråk med två utgångar till den trädäckade altanen. Fem sovrum samt hall/bibliotek och en källardel med vinkällare och teknikrum. Tre badrum varav ett med tvättavdelning samt en gästwc. Runt halva huset finns ett väl tilltaget trädäck och övervåningen erbjuder en stor takterrass om 19 kvm med hänförande utsikt över omgivningarna.

Uppfarten är grusad med plats för ett flertal bilar. Vacker entré med marksten och stenmur mot gräsmatta. Tomten har bevarade lövträd/äppelträd samt grovplanerad gräsmatta. På fastigheten finns även ett delvist inrett bastuhus samt lekstuga. Naturskönt beläget endast 1 km till Lindholmens station. I Lindholmen finns bra närservice med förskola, skola och livsmedelsbutik.
Här på landsbygden i vackra Vallentuna finns många möjligheter till aktiv fritid. För den hästintresserade är det inte långt till närmsta ridstall och för den golfintresserade finns bl.a Vallentuna Golfklubb.


Boarea/biarea
297/39 kvm
Driftkostnad
44 298 kr/år
Tomtarea
2 831 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-07-12

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Lindholmens Gård såldes av oss 2017-07-12. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Lindholmens Gård.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.