Påtåkervägen 5 / Påtåker / Vallentuna

Byggfärdig fastighet i Påtåker

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea
41 kvm
Driftkostnad
33 298 kr/år
Tomtarea
1 321 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Påtåkervägen såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Påtåkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Påtåker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns den unika möjligheten att köpa en byggfärdig fastighet om 1321 kvm i Påtåker, Vallentuna, med generös byggrätt och anslutningsavgifter erlagda. Bergvärme redan borrat och klart. På tomten finns idag ett boningshus, byggt 2012, om 41 kvm med 27 kvm loft. Fullt funktionellt i hög standard där ni kan bo medan ni bygger nästa hus, och sedan använda som uthyrningshus eller generationsboende exempelvis. Färdigbyggt är även ett mycket rymligt dubbelgarage, med förrådsdel och loft, ca 60 kvm (+loft om 27 kvm). Dubbla automatiska portar, separat förrådsdel samt teknikrum (med bergvärmepump bl.a.). Detaljplanen erbjuder byggnation om 350 kvm BTA (250 kvm BYA) + garage, där 50 kvm är utnyttjat på befintlig byggnad. Det innebär att ni kan bebygga tomten med 300 kvm BTA (200 kvm BYA) framåt. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.