Sök Meny
Såld

Vallentuna - Vallentuna Rosengården / Rosengårdsvägen 41

Tillfälle att förvärva 90 kvm i seniorboendet Brf Rosengården

Välkommen till denna stora lägenhet om 90 kvm i populära Rosengården för er som har fyllt 55+. Rymligt vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp samt utgång till stor trädäckad balkong med vy över föreningens luftiga och välskötta innergård. Vardagsrummet kan delas av till ytterligare ett rum om så önskas. Kök med vit skåpinredning och matplats invid fönster. Två sovrum och rymlig klädkammare samt badrum med dusch och tvättmaskin och en separat gästwc. Lägenheten ligger med närhet till föreningens trevliga samlingslokaler och lunch restaurang.
Brf Rosengården erbjuder fin service som t ex sällskapsrum, bibliotek, väv- och hobbylokaler, motionshall, bastu, boulebana, butik m.m. Möjlighet till massage och hårvård finns. Gästrum /övernattningslägenhet finns att hyra. Sociala aktiviteter ordnas av medlemmarna själva såsom bridge, qigong, lättgympa, musikkvällar och middagstillställningar.
Besök gärna föreningens informativa hemsida; www.brfrosengarden.se

Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och cafeér samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.
Här i Vallentuna är det nära till naturen och utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort.

Sponsrade länkar
Vallentuna / Vallentuna Rosengården
Rosengårdsvägen 41
Slutpris: 1 275 000 kr
Boarea: 90 kvm
Avgift: 6 692 kr/mån
Driftkostnad: 360 kr/mån
Rum: 3 rum (2-3 sovrum)
Våning: 2 av 2
Såld: 2017-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vallentuna / Rosengårdsvägen