Rosengårdsvägen 41 / Vallentuna Rosengården / Vallentuna

Tillfälle att förvärva 90 kvm i seniorboendet Brf Rosengården

Slutpris
1 275 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
6 692 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2017-06-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rosengårdsvägen såldes av oss 2017-06-29. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Rosengårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallentuna Rosengården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora lägenhet om 90 kvm i populära Rosengården för er som har fyllt 55+. Rymligt vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp samt utgång till stor trädäckad balkong med vy över föreningens luftiga och välskötta innergård. Vardagsrummet kan delas av till ytterligare ett rum om så önskas. Kök med vit skåpinredning och matplats invid fönster. Två sovrum och rymlig klädkammare samt badrum med dusch och tvättmaskin och en separat gästwc. Lägenheten ligger med närhet till föreningens trevliga samlingslokaler och lunch restaurang.
Brf Rosengården erbjuder fin service som t ex sällskapsrum, bibliotek, väv- och hobbylokaler, motionshall, bastu, boulebana, butik m.m. Möjlighet till massage och hårvård finns. Gästrum /övernattningslägenhet finns att hyra. Sociala aktiviteter ordnas av medlemmarna själva såsom bridge, qigong, lättgympa, musikkvällar och middagstillställningar.
Besök gärna föreningens informativa hemsida; www.brfrosengarden.se

Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och cafeér samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.
Här i Vallentuna är det nära till naturen och utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration