Skvadronvägen 64a / Bällsta / Vallentuna

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea/biarea
147/7 kvm
Avgift
6 417 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-19
Bostaden är såld!

Denna parhus på Skvadronvägen såldes av oss 2020-09-19. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Skvadronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bällsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta unika boende i Tingvalla/Bällsta i södra Vallentuna! Huset som upplåtes med bostadsrätt är hela 147 m² fördelat på 4 sovrum (enkelt att skapa ett femte), fullutrustat kök från Vedum, vardagsrum med takhöjd om 5,50 meter och dubbla badrum varav ett med bastu. Uteplatser är det gott om och de består av en stor stenlagd uteplats med utgång från kök/vardagsrum, balkong i master bedroom samt en härlig, insynsskyddad takterrass högst upp i huset! Hela huset andas kvalitet och rymd tack vare de generöst tilltagna fönsterpartierna, den ökade takhöjden samt de genomgående fina materialvalen. Byggnaden är uppförd 2019 och den nya, fräscha känslan kommer sitta kvar länge.

Stora delar av området är tämligen nybyggt vilket ger en omgivning med moderna, trevliga byggnader mitt i naturen. Från huset är det bara ca 200 meter till Vallentunasjön där man kan åka skridskor eller skidor under vintern, samtidigt som det är nära till flera förskolor, skolor, livsmedelsbutik samt goda kommunikationer med både bussar och tåg. Från roslagsbanans hållplats Kragstalund tar det bara ca 25 minuter in till Stockholm Östra exempelvis. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten