Björnboda Torg 3 / Vällingby - Vinsta / Vällingby / Stockholm

FAST PRIS! Stor uteplats med västerläge.

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 618 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnboda Torg såldes av oss 2019-01-19. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Björnboda Torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Vinsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS, VISNING 20/1 kl 13-13:30. KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVAT VISNING. Rymlig tvåa om 71 kvm med stor uteplats med västerläge. Kan även disponeras som en trea. Lägenheten är mycket gott skick. Ett bekvämt boende med ingång till lägenheten i markplan. Ett populärt, lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor/förskolor och naturen runt hörnet. Bra läge mellan Vällingby och Spånga med goda kommunikationer. Med buss till antingen Vällingby eller Spånga når man Stockholm C med gröna linjen från Vällingby på ca 27 min och via pendeltåget från Spånga C på endast 12 min.Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration