Blåsippsbacken 93

Blåsippsbacken 93

Slutpris

4 500 000 kr


Vällingby— Stockholm

Blåsippsbacken 93


Slutpris
4 500 000 kr

Vällingby— Stockholm

Gavel radhus med stor tomt och pool i barnvänligt område!

Välkommen till detta gavel radhus med ovanligt stor hörntomt. I detta boende får du verkligen ett radhus med villa känsla i barnvänligt område. Här har du fyra rum varav tre sovrum, ett riktigt stort vardagsrum, stort stilrent kök och helkaklat badrum.

På tomtens framsidan välkomnas du längst en stenbelagd gång samt uteplats som leder dig fram till husets ytterdörr eller vidare till altanen på baksidan. På den mysiga uteplatsen finns det plats för önskade utemöbler.
Intill framsidans uteplats välkomnas du in i bostaden- Här finner du ljus rymlig hall, Wc och tvättstuga, stort fint kök, ljust vardagsrum som tar dig till den fantastiska terrass i sydvästläge. Vidare en våning upp finner du den övre hallen med 3 sovrum- alla med samma enhetliga nylagda golv och ett lyxigt helkaklat badrum med badkar och dusch som bland annat har funktionen regndusch. Denna bostad präglas av vita väggar och en fin detalj är att många av husets dörrar har klassisk dekorativ spegelindelning.

Den fantastiska stora tomten bjuder på pool, bastu, plats för studsmatta, framsidans uteplats och baksidans härliga terrass. På den tomten finner du även krusbär, vinbärsbuskar och ett körsbärsträd.

Poolen och terassen har de fantastiska solläget-sydväst som brukar ge maximalt med soltimmar. Här har du utsikt över den lummiga skogen vilket ger insynsskyddat läge. Terassen är delvis under tak med gott om plats för krukväxter och blommor för er med gröna fingrar, trädgårdsgrupp med många sittplatser, grill etc.

I området finns många förskolor som förskolan Juvelen, Orion, Solens förskola, närmast är förskolan Renfanan endast 5 minuters promenad bort. Finns även många skolor i området Neptuniskolan, Sörgårdsskolan som hör ihop med närliggande Björnbodaskolan och Vinsta grundskolan Västra.
Endast 5 minuter från bostaden finns den omtycka lekparken Ripvidet.
Bara minuter bort finner du Ica nära butik eller Coop Björnboda.


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
47 100 kr/år
Tomtarea
399 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-06

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Blåsippsbacken såldes av oss 2020-08-06. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Blåsippsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.