Blåsippsbacken 93 / Vällingby / Stockholm

Gavel radhus med stor tomt och pool i barnvänligt område!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
47 100 kr/år
Tomtarea
399 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-06
Bostaden är såld!

Denna radhus på Blåsippsbacken såldes av oss 2020-08-06. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Blåsippsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blåsippsbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta gavel radhus med ovanligt stor hörntomt. I detta boende får du verkligen ett radhus med villa känsla i barnvänligt område. Här har du fyra rum varav tre sovrum, ett riktigt stort vardagsrum, stort stilrent kök och helkaklat badrum. Tomten erbjuder både pool och bastu samt tomt på imponerade 399 kvm!

På tomtens framsidan välkomnas du längst en stenbelagd gång samt uteplats som leder dig fram till husets ytterdörr eller vidare till altanen på baksidan. På den mysiga uteplatsen finns det plats för önskade utemöbler.
Intill framsidans uteplats välkomnas du in i bostaden- Här finner du ljus rymlig hall, Wc och tvättstuga, stort fint kök, ljust vardagsrum som tar dig till den fantastiska terrass i sydvästläge. Vidare en våning upp finner du den övre hallen med 3 sovrum- alla med samma enhetliga nylagda golv och ett lyxigt helkaklat badrum med badkar och dusch som bland annat har funktionen regndusch. Denna bostad präglas av vita väggar och en fin detalj är att många av husets dörrar har klassisk dekorativ spegelindelning.

Den fantastiska stora tomten bjuder på pool, bastu, plats för studsmatta, framsidans uteplats och baksidans härliga terrass. På den tomten finner du även krusbär, vinbärsbuskar och ett körsbärsträd.

Poolen och terassen har de fantastiska solläget-sydväst som brukar ge maximalt med soltimmar. Här har du utsikt över den lummiga skogen vilket ger insynsskyddat läge. Terassen är delvis under tak med gott om plats för krukväxter och blommor för er med gröna fingrar, trädgårdsgrupp med många sittplatser, grill etc.

I området finns många förskolor som förskolan Juvelen, Orion, Solens förskola, närmast är förskolan Renfanan endast 5 minuters promenad bort. Finns även många skolor i området Neptuniskolan, Sörgårdsskolan som hör ihop med närliggande Björnbodaskolan och Vinsta grundskolan Västra.
Endast 5 minuter från bostaden finns den omtycka lekparken Ripvidet.
Bara minuter bort finner du Ica nära butik eller Coop Björnboda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.