Jämtlandsgatan 100, 1,5 tr / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Slutpris
1 875 000 kr
Referensnummer
126 462
Boarea
58 kvm
Avgift
3 009 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Såld
2014-09-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan 100, 1,5 tr såldes av oss 2014-09-23. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

EXKLUSIV TVÅA OM 58 KVM. Nytt stilrent kök från Kvik med bänkskiva av Carrera marmor. Vitvaror av högsta klass. Genomgående ekparkettgolv samt vitmålade väggar. Centralt men lugnt läge. Stambytt fräscht badrum med helkaklade väggar samt klinkergolv. Solig balkong belägen mot lummig gård. Gångavstånd till Vällingby City med butiker, restauranger, biograf och kommunikationer med både buss och t-bana. Nära till Grimstaskogen, Maltesholmsbadet och Kaananbadet samt ett ridhus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.