Jämtlandsgatan 154, 3 tr / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Slutpris
2 380 000 kr
Referensnummer
205 093
Boarea
78 kvm
Avgift
3 493 kr/mån
Driftkostnad
475 kr/mån
Såld
2014-11-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan 154, 3 tr såldes av oss 2014-11-10. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en trea med hiss, två balkonger samt gäst-wc i populära BRF Vällingbypennan. Lägenheten om 78 kvm är i gott skick och centralt men lugnt belägen i Vällingby C med all daglig service, shopping och kommunikationer. Trevligt kök med matplats och goda förvaringsmöjligheter. Rymligt och ljust vardagsrum. Stambytt helkaklat badrum med klinkergolv. Två ingångar till lägenheten vilket möjliggör uthyrningsdel. Nära till Grimstaskogen, Maltesholmsbadet och Kaananbadet samt ett ridhus. Föreningen har ett stort dolt kapital i form av hyreslägenheter och god ekonomi.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.