Jämtlandsgatan 99, Vån 11 (13114)

Jämtlandsgatan 99, Vån 11 (13114)

Slutpris

2 100 000 kr


Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 99, Vån 11 (13114)


Slutpris
2 100 000 kr

Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Högst upp i huset med fransk balkong och fantastisk vy!

Välkommen till en superfin etta på våning 11 av 11 med låg avgift om 1905 kr/mån, alkovlösning och fransk balkong. Tack vare det höga läget är lägenheten otroligt ljus med vitmålade väggar och vackert parkettgolv i ek. Fint ljusinsläpp från generösa fönster och den franska balkongen. Läget är optimalt med direkt närhet till tunnelbana, mysiga promenadstråk längs Mälaren och populära Vällingby C.

Social planlösning med väl tilltagen sovalkov (1,20 säng) i anslutning till vardagsrummet. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöblemang. Härifrån når ni ut till den franska balkongen som erbjuder en fantastisk vy och soltimmar under hela förmiddagen. Modernt kök med plats för matgrupp invid fönster. Bra arbetsytor och gott om förvaring. Fullgod maskinell utrustning med diskmaskin, induktionshäll och mikro bland annat. Rymligt badrum utfört i en stilren och tidlös stil. Utrustat med duschvägg i klarglas, handdukstork, tvättställ med kommod, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns bra avhängnings och förvaringsmöjligheter via walk in closet i hallen och garderober. Garage i anslutning och Hemköp i entréplan (från våren 2019). Garageplats går att få omgående. Ett hem för dig med högt ställda krav. Måste ses direkt på plats!

Brf Råckringen är en äkta bostadsrättsförening innefattande 268 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 90 st garageplatser som kan hyras till en kostnad om 770 kr/mån och 2 lokaler som kommer ge föreningen hyresintäkter om ca 5,5 miljoner/år. Föreningen äger marken och har solid ekonomi med välskötta fastigheter. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och kabel-TV från Telia via fiber.

Som boende i Vällingby Parkstad erbjuds du bra kommunikationer i form av bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholm City på 27 min. I området finns populära förskolor och skolor. Direkt närhet till promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten. På gångavstånd finns Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat shopping, gym, restauranger, biograf samt mysiga caféer.

Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03


Boarea
36 kvm
Avgift
1 905 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
11 av 11 (Hiss finns)
Såld
2019-01-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.