Jämtlandsgatan 152, Vån 2 / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Superfin och exemplariskt planerad 1:a med balkong!

Slutpris
1 830 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
1 723 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 11 (Hiss finns)
Såld
2018-12-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2018-12-14. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en fin och charmig etta (möjlig mini-2:a) i hjärtat av Vällingby C. Lägenheten är ett perfekt förstaboende som nyligen genomgått en ytskiktsrenovering och är i genomgående mycket gott skick. Stort och lättmöblerat allrum med gott om plats för såväl sällskapsdel och matbord som sovdel och soffa. Golvet pryds av vacker laminatgolv och väggarna är nymålade i vitt. Fint ljusinsläpp från två väderstreck, stort fönsterpartier som vetter mot lugna Jämtlandsgatan. Nyrenoverat kök med bra förvaring och arbetsytor. Helkaklat och fräscht badrum. Välkomnande hall med avhängningsmöjigheter. I övrigt finns det mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett källarförråd. LÅG AVGIFT om endast 1 723 kr/ mån. Ett hem att trivas och umgås i som bör upplevas direkt på plats.

Här bor du även i en solid och populär bostadsrättsförening med flertalet stora renoveringar bakom sig. Läget som sådant är verkligen optimalt och unikt. Jämtlandsgatan 152 ligger med ett attraktivt läge i Vällingby Centrum med närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholms puls på endast 29 min. Vällingby Centrum erbjuder även ett stort serviceutbud med bland annat shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. För dig som är gillar natur finns det fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration