Jämtlandsgatan 99

Jämtlandsgatan 99

Slutpris

1 850 000 kr


Råcksta - Vällingby— Vällingby — Stockholm

Jämtlandsgatan 99


Slutpris
1 850 000 kr

Råcksta - Vällingby— Vällingby — Stockholm

Superfin 1:a med fransk balkong i Vällingby Parkstad!

Välkommen till Jämtlandsgatan 99 – din chans att förvärva en fantastisk etta i hjärtat av Vällingby Parkstad. Läget är oslagbart med tunnelbanan precis runt hörnet och Hemköp i entréplan, vilket ger dig en bekväm vardag med alla bekvämligheter inom räckhåll.

Denna ljusa och välplanerade etta är det perfekta första boendet eller en idealisk övernattningslägenhet. Den sociala planlösningen skapar en öppen och inbjudande atmosfär med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är både smakfullt och funktionellt med gott om förvarings- och arbetsytor. Här finner du moderna bekvämligheter som diskmaskin, induktionshäll och mikro, vilket gör matlagningen till en njutning. Sällskapsdelen i öppen planlösning erbjuder gott om utrymme för både vardagsrum och matplats.

I anslutning till det ljusa och lättmöblerade allrummet finner du en väl tilltagen sovalkov med plats för en 120-säng. Hela lägenheten präglas av en ljus interiör och högklassiga materialval, vilket skapar en modern och stilren atmosfär. Badrummet är stort och modernt, utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk handdukstork. Du kommer även uppskatta den generösa förvaringsmöjligheten i form av en walk-in closet som nås från hallen.

Denna pärla av en bostad är verkligen värd att uppleva på plats. Med genomgående vackert parkettgolv i ek och målade väggar i en ljus vit kulör skapar den en fräsch och trivsam miljö.

Föreningen är stabil och väl underhållen med goda hyresintäkter. Det finns möjlighet att hyra en garageplats i husets underjordiska garage, som enkelt nås med hiss från gården. Dessutom har föreningen Hemköp på entréplanet, vilket gör vardagsinköpen enkla och smidiga. Vällingby Parkstad erbjuder en ny och dynamisk stadsdel med närhet till natur, vatten och tunnelbana. Här har du alla möjligheter att njuta av den omgivande naturen samtidigt som du har enkel tillgång till butiker, mataffärer, nöjen och service. Med närheten till både Vällingby Centrum och Bromma Blocks finns det aldrig brist på aktiviteter och shoppingmöjligheter.

Varmt välkommen till ditt nya hem på Jämtlandsgatan 99!
Moa Örnberg
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
073-231 38 04


Boarea
36 kvm
Avgift
2 086 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 11 (Hiss finns)
Såld
2023-07-31

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2023-07-31. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.