Kirunagatan 50

Kirunagatan 50

Slutpris

1 375 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Kirunagatan 50


Slutpris
1 375 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Centrumnära 1:a i välskött förening!

Varmt välkomna till Kirunagatan 50 - här bor när i en välplanerad etta nära Vällingby C. Belägen i Brf Kapprocken som är en av Vällingbys bästa föreningar med låg belåning och välskötta fastigheter.

Här bor man med allt man behöver på liten yta! Bostaden erbjuder ett rymligt allrum med ett fint ljusinsläpp. Här är originalparketten nyslipad och väggarna nymålade i en modern ljus ton. Här ryms både sovdel, soffa och matgrupp. Vidare in i bostaden finner vi ett praktiskt arbetskök. Ljust helkaklat badrum från stambytet utrustat med WC, handfat, badrumsskåp och dusch. Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i inbyggda originalgarderober, och nymålade väggar. Dessutom finns ett källarförråd och matkällarförråd som hör till bostaden.

Nära till Vällingby C med butiker, restauranger, biograf, buss, gym och simhall samt promenadavstånd till Grimsta Naturreservat med motionsspår, badplatser, minigolf och fiske vid Mälaren. Belägen i populära Brf Kapprocken med stabil ekonomi (belåning 1 634 kr/kvm år 2021) , låga månadsavgifter och välskötta fastigheter. I avgiften ingår vatten, uppvärmning och internet via Ownit med hastigheten 250/250 mbit.

Varmt välkommen på visning!
Gabriel Nordenhaag, 072-363 51 66
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby


Boarea
26 kvm
Avgift
1 676 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3
Såld
2023-10-26

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Kirunagatan såldes av oss 2023-10-26. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Kirunagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.