Kirunagatan 15

Kirunagatan 15

Slutpris

2 070 000 kr


Vällingby— Stockholm

Kirunagatan 15


Slutpris
2 070 000 kr

Vällingby— Stockholm

Insynsskyddad lägenhet med grönska som granne!

Väl ombesörjad 2:a om 56 kvm med en balkong i sydvästläge som erbjuder en härlig utsikt mot grönskan. Beläget i närheten av Vällingby Centrum, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av bekvämlighet och livskvalitet.

Väl inne möts du av en ljus och öppen atmosfär. Hallen erbjuder gott om utrymme för att hänga av ytterkläder och skor, och intill hittar du det praktiska och stilrena badrummet med alla bekvämligheter. Den strategiskt placerade walk-in-closeten intill hallen ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder och skor, vilket bidrar till att hålla resten av bostaden organiserad och fri från störande moment. De ljust målade väggarna och den vackra parketten på golvet ger en känsla av rymd och möjlighet att skapa ditt eget drömboende. Naturligt ljus strömmar in genom de stora panorama fönstren i två olika väderstreck.

Bostadens sociala hjärta är det öppna vardagsrummet, elegant integrerat med det moderna köket. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp och mediamöbler, perfekt för att umgås med familj och vänner. Slå dig ner för en god middag vid matplatsen intill fönstren, medan balkongen bjuder in till fördrinkar och avkoppling med en vidsträckt utsikt. Köket är utrustat med modern maskinell utrustning vilket innebär spis, ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

Sovrummet är harmoniskt och ljust, perfekt för en god natts sömn. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möbler efter dina önskemål.

Bostadsföreningen, HSB Brf Västerblick 1 i Stockholm, är stabil och solid med bekvämligheter som tvättstuga och cykelrum i samma hus. Dessutom finns Vällingby Centrum runt hörnet, med över 200 butiker, caféer, gym och restauranger för din bekvämlighet. Området erbjuder utmärkta kommunikationer med buss och tunnelbana, vilket gör det enkelt att ta sig till stadens puls eller andra populära köpcentrum som Kista Galleria, Barkarby Outlet och Jakobsberg Centrum. Förskolor, skolor och vackra promenadstråk längs Mälarens glittrande vatten finns också i närheten.

Kan detta vara ditt drömboende? Varmt välkommen att kontakta mig för möjlighet till förhandsvisning: 070-359 32 93.


Boarea
56 kvm
Avgift
4 830 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-01-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kirunagatan såldes av oss 2024-01-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kirunagatan.

Boka värdering

Viktor Göranzon

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.