Ljusdalsgatan 12

Ljusdalsgatan 12

Slutpris

5 000 000 kr


Råcksta— Vällingby— Stockholm

Ljusdalsgatan 12


Slutpris
5 000 000 kr

Råcksta— Vällingby— Stockholm

Nu har du chansen att köpa ett av de attraktiva radhusen i Råcksta som sällan kommer ut till försäljning!
Här finns möjligheten att flytta in ett riktigt drömhem med en total area på 150 kvm. Radhus med 2,5 våningar med genomgående trägolv utöver de två helkaklade badrummen. Exklusivt ljust kök med plats för den större familjen, vardagsrum med utgång till husets altan och gräsmatta. Bostaden har en luftig och ljus känsla tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Vattenburen golvvärme i hela entréplanet. På övervåningen finner ni tre sovrum samt en klädkammaren som idag är inredd som ett barnrum. På vindsvåningen finns det stora öppna allrummet man skulle kunna göra till sovrum.

Ett perfekt boende som minst sagt imponerar, måste upplevas på plats!

Ljusdalsgatan 12 ligger högt beläget på en lugn gata med ett riktigt bra läget i området. Här bor du endast 5 minuter promenad från Råcksta tunnelbana.
Här bor du tryggt i bostadsrättsföreningen Stadhusparken 2.
Arkitekterna i området Stadshusparken har fått inspiration från brittiska radhus från 50-talet.

Vällingby Parkstad är ett nytt område som växer fram och när allt är klart finns här cirka 1400 nya bostäder. Det görs också plats för nya arbetsplatser, trevliga lokalgator, lekplatser och grönskande innergårdar. I närområdet finns både mataffär, skolar och förskolor. Vill du ha ett större utbud ligger Vällingby Centrum på gångavstånd. Med bil når du enkelt och snabbt Bromma Blocks och Bakarby handelsplats. För dig som gillar stadspuls tar du dig in till city på endast 25 min. Grimsta naturreservat ligger bara en kort bit bort med badplats, motionsslingor och svampstigar. Även nära det mysiga promenadstråken kring Råcksta träsk. Vidare finner du Kaananbadet som är väldigt trevligt bad, som erbjuder stora grönområden, aktiviteter, bryggor och hopptorn. Här finner du även ett riktigt mysigt Café.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
130/20,6 kvm
Avgift
4 937 kr/mån
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-07-24

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Ljusdalsgatan såldes av oss 2020-07-24. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Ljusdalsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.