Skattegårdsvägen 314 / Vinsta-Vällingby / Vällingby / Stockholm

Topprenoverat radhus som du bara kan flytta in i!

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea/biarea
120/60 kvm
Tomtarea
254 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-08-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Skattegårdsvägen såldes av oss 2020-08-21. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Skattegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vinsta-Vällingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta gavel radhus med en härlig hörntomt. I detta boende får du verkligen ett radhus med villa känsla i barnvänligt område. Här har du 7 rum varav 5 sovrum, ett riktigt stort vardagsrum, stort stilrent kök och 2 helkaklade badrum. På övervåningen har du fyra rymliga sovrum. Det finns en uthyrningsdel med egen ingång, Eget kök och badrum. Alla golven är nylagda i hela huset. Verkligen ett boende som du bara kan flytta in i standarden på materialvalen är riktigt hög. Häcken är helt nysatt längsmed sidan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.