Tenorgränd 110 / Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Gavelradhus i tre plan på populära Tenorgränd

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea/biarea
136/28 kvm
Driftkostnad
49 520 kr/år
Tomtarea
355 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Tenorgränd såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Tenorgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelradhus i tre plan om totalt 164 kvm i omtyckta Kälvesta med ett högt läge. Stor grönskande tomt om hela 355 kvm med två uteplatser på båda sidorna om huset samt plana gräsytor. Friköpt tomt. På övre plan finns tre sovrum. I souterrängplan finns stort vardagsrum med utgång till insynsskyddad uteplats samt tomt. På entréplan finner du kök och matrum i delvis öppen planlösning samt ett stort sovrum. Barnvänligt område med närhet till allt. Låga driftskostnader. Garage i länga samt p-plats hör till radhuset. Besiktigat. Se info om området samt samfälligheten på www.tenoren.nu

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.