Tenorgränd 110 / Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Gavelradhus i tre plan på populära Tenorgränd

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea/biarea
136/28 kvm
Driftkostnad
49 520 kr/år
Tomtarea
355 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Tenorgränd såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Tenorgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelradhus i tre plan om totalt 164 kvm i omtyckta Kälvesta med ett högt läge. Stor grönskande tomt om hela 355 kvm med två uteplatser på båda sidorna om huset samt plana gräsytor. Friköpt tomt. På övre plan finns tre sovrum. I souterrängplan finns stort vardagsrum med utgång till insynsskyddad uteplats samt tomt. På entréplan finner du kök och matrum i delvis öppen planlösning samt ett stort sovrum. Barnvänligt område med närhet till allt. Låga driftskostnader. Garage i länga samt p-plats hör till radhuset. Besiktigat. Se info om området samt samfälligheten på www.tenoren.nu

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kälvesta

Mycket populärt och trivsamt område med närhet till all tänkbar service och kommunikationer. Området är barnvänligt med lekparker och i det närmaste bilfria innergårdar. Runt knuten finns närmaste livsmedelsbutik. Ett område att trivas att bo, leva och arbeta på. Naturen med bad, båtplatser och sköna grönområdet finner du i närheten.

Närservice

I Kälvesta finns en hemköp. Vid Björnboda Torg finns restauranger, livsmedelsbutik, postombud och kiosk. Större köpcentrum och utbud finns i Vällingby Centrum samt i Spånga.

Sport och fritid

Kälvesta har bollplan och idrottsplats. I närliggande Vällingby finns sim och idrottshall och flertalet gym anläggningar. Sommartid även utomhusbassängen i Nälsta. Närhet till Grimsta naturreservat. Hela Vällingby omges av grönområden och blomstrande trädgårdar i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till spännande utflykter. I närheten finns fina bad utmed hela Hässelby området.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i form av bussar som på endast ca 10 minuter tar till dig Spånga pendeltåg station eller till tunnelbanan i Hässelby strand-samt vidare till Backlura, eller Vällingby-tunnelbana.

Familjeliv

Flera skolor (Björnbodaskolan och Sörgårdsskolan) och förskolor i området med trygg skolväg samt parkvägar till lekplatser. Björnideparken som är uppskattad lekpark hos barnen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.