Tenorgränd 93 / Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Kedjehus i barnvänligt område med tomt som gränsar mot grönområde!

Slutpris
5 700 000 kr
Boarea/biarea
140/12 kvm
Driftkostnad
38 680 kr/år
Tomtarea
580 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-08-24
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Tenorgränd såldes av oss 2020-08-24. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Tenorgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har ni chansen att förvärva ett kedjehus med villakänsla i barnvänliga Kälvesta!
Huset erbjuder en stor trädäckad altan i söderläge för maximalt antal soltimmar. Tomten, som ramas in av buskar och staket, gränsar mot en grönskande allmänning.
På entréplan finner du ett sovrum, kök och matplats, vardagsrum med kamin samt ett helkaklat badrum. Tack vare de stora fönsterpartierna på framsidan av huset flödar ljuset in i vardagsrum och det angränsande köket.
Övre plan inhyser tre rymliga sovrum, helkaklat badrum med bastu och en klädkammare som erbjuder möjligheten att användas som arbetsrum. Hela övervåningen är smakfullt inrett med original stavparkett i ek.
- Bergvärme är installerat i huset.
- Nytt tak lagt 2012.
- Nya treglasfönster på framsida installerade 2016
- Nyasfalterad uppfart 2019

Boendet har promenadavstånd till flera matbutiker - Hemköp i Kälvesta och vid Björnboda torg finns resturang, Coop, postombud och kiosk. Större köpcentrum och utbud finns i närliggande Vällingby Centrum samt i Spånga.

Två skolor och flertalet förskolor återfinns i närområdet med trygga skolvägar samt parkvägar till lekplatser - bland annat Björnideparken som är en mycket uppskattad lekpark hos barnen.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten